Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan gyógyszert, amit fogamzásgátló mellé lehet szedni, és csökkenti a vérzés mennyiségét?
Kérdezd meg a nőgyógyászodat, nem válthatnál-e át Lindynette-re?
Sokkal kevesebb hormont is tartalmaz, és nekem az amúgy 6-7 napig tartó menstruációt 3-4-re csökkenti, ráadásul a vér mennyisége is kevesebb...
Külön gyógyszerről ilyesmire még nem hallottam, megkérdezheted a patikában, de szerintem nincs...
11:35 SZERINTEM MEG HÜLYESÉG NEM VÉGIGOLVASNI, AMIT ÍRTAM, ÉS ÚGY LEHÜLYÉZNI. Azt mondtam, KÉRDEZZE MEG AZ ORVOSÁT, hogy szedhetné-e a Lindynette-t!!!!
KÖSZI.
Honnan tudod, hogy az a legalacsonyabb hormontartalmú? Az egy dolog, hogy azt mondta az orvos, de én azért ezt így nem jelenteném ki, maximum ha gyógyszerész vagyok, és valóban ismerem az összes összetételét (ha z a helyzet, akkor bocsi)
Egyébként én úgy tudom, minden fogamzásgátló tartalmaz progeszteront és ösztrogént is, hiszen pont az a lényeg, hogy magas szinten tartja ennek a két hormonnal a mennyiségét, emiatt nem következik be a peteérés.
clau20 válasza:
Én csak azért járnék inkább utána a Lindynette-nek, mert az jelenleg a legalacsonyabb hormontartalmú, és még sárgatest hormonokat is tartalmaz, ami az egészséged védelmében nagyon fontos!... Nekem egy nagyon jó magándoki írta fel.
Téged megbízott valaki, hogy ennyire a Lindynette 20-at nyomasd vagy mi? Ha neked ennyire frankó, szedd halomra, de nem érdekel senkit. Fogd már fel, hogy nem mindenkinek az válik be, ha minél kisebb a hormontartalma egy-egy gyógyszernek! Egyébként megjegyzem, hogy az általad annyira favorizált csodálatos Lindynette 20-adtól meghíztam 3 hónap alatt mint egy bálna és olyan súlyos migrént kaptam a 3. levél szünetében, hogy azt hittem, ott pusztulok el? Ezek után visszaállítottak a Milligestre, amitől semmi bajom. Most én is mondhatnám a kérdezőnek, hogy csakis a Milligestet szedje, mert az (nekem) egyszerűen csúcsszuper! Egyébként nem téged hülyéztelek le, hanem arra mondtam, hogy hülyeség, hogy egy bizonyos gyógyszert propagálsz anélkül, hogy belegondolnál, hogy nem vagyunk egyformák!
*Lindynette 20-adtól meghíztam 3 hónap alatt mint egy bálna
Már bocs, de jó hülye vagy, normális ember max. 5 kiló után ezerrel rohan vissza a dokijához, és ha ő ezt rendben levőnek találja, akkor egy normálishoz.
A válaszoló annyiban rosszul fogalmazott, hogy nem kellett volna konkrét gyógyszert mondani, csak annyit, hogy a kérdező kérdezze meg az orvosát, válthatna-e és mire. Ez az én véleményem is. Egy kérdésből nem lesz sem baj, sem reklám, sem +20 kiló. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!