Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ezt nem hiszem el. Ti hallotta...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt nem hiszem el. Ti hallottatok ár ilyenről?

Figyelt kérdés

yasminelle fog. gátlót szedek fél éve, plusz gumit is használunk (mert nem szeretem ha folyik belőlem kifelé a cucc), ennek ellenére nem jött meg a menszim. csináltam tesztet negatív volt. elmentem nődokihoz, mert nem tudtam, hogy szedjem e tovább, vagy ne. azt mondta, ha két hét múlva sem jön meg, akkor menjek vissza. hát nem jött meg, ma mentem vissza, 7 hetes terhes vagyok. ezt nem bírom ép ésszel felfogni, olyanról hallottam már, hogy gyógyszer mellett teherbe esnek, vagy gumi mellett, de hogy a kettő együttes használatakor....ilyet még nem. nem tudom mihez kezdjek.

19L

2012. jún. 19. 13:39
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
Én a helyedben Kabházi DurexFail Jánosnak nevezném a gyereket.
2012. jún. 19. 14:31
 22/43 anonim ***** válasza:

Mi vagyunk érthetetlenek? Olvasd vissza a legutóbbi hozzászólásod, egy fél ép mondat nincs benne. Az összevissza "hablaty" szövegedből próbáljuk kihámozni, hogy mi is a helyzet.

Vagy esetleg az "értetlen"-re gondoltál?

Amúgy felfogtuk, hogy két hétre rendelt vissza, és az volt ma, de ilyet normál nődoki akkor se mond... Vagy ha igen, akkor az elég érdekes, és keresnék másikat.

2012. jún. 19. 14:31
 23/43 anonim ***** válasza:

Nem, nem hallottam még ilyenről.

Most akkor válaszoltam a te rendkívül értelmes és konkrét kérdésedre.

2012. jún. 19. 14:42
 24/43 anonim ***** válasza:
Nem hallottunk ilyenről. Különleges vagy. Menj és preparáltasd ki magad,hogy az orvosi egyetemen rólad tanuljanak-.-
2012. jún. 19. 14:48
 25/43 anonim ***** válasza:
Öntesd magadat viaszba. Vagy hibernáltasd magad hátha később megválasztanának királynőnek.
2012. jún. 19. 14:51
 26/43 A kérdező kommentje:
istenem, mennyi roha*ék ember van a földön, és az mind ezen az oldalon.
2012. jún. 19. 14:52
 27/43 anonim ***** válasza:
Ez baromság valami volt ott amit nem vehetettek észre. Mert a 2 elég biztos védekezés melerr ez LEHETETLEN!
2012. jún. 19. 14:54
 28/43 anonim ***** válasza:
Az igaz hogy itt gonosz válaszolók voltak. De az sem tiszta hogy te mit akarsz itt elérni. Igen ez egy olyan eset amire alig volt esély, mégis megtörtént. De ezt te is tudod. Változtatni nem tudsz. Nem értem hogy mit akarsz ezzel a trágárkodással elérni.
2012. jún. 19. 14:55
 29/43 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Nyugodj meg!

Szerintem a legtöbb válaszoló férfi, ezért nem értik, amit mondasz.

Igen, sokáig folyik még az anyag. A 2-3 nap persze inkább költői túlzás, de másfél nap simán + a sperma felboríthatja a hüvelyflóra egyensúlyát, ami folyást eredményez, ettől pedig simán érezheti 2-3 napnak is a kérdező.

Igen, az is teljesen hihető, hogy a nőgyógyász két hetet mondjon.

Nekem 1 hónapot (!) mondott ugyanilyen esetben (plusz azt, hogy ha aggódok, csináljak tesztet két (!) hét múlva).

A kérdező kb. 5 hetes terhesen volt először orvosnál. Ilyenkor még nem mindig látszik a terhesség.

Nekem se vették észre az 5. héten.

Mi volt még?

Ó, igen:

11-es!

Miről beszélsz, hogy "nem áll vissza a menstruáció"?

1) a kérdező nem is hagyta abba, fuss neki még egyszer a szövegnek! Azért fordult orvoshoz, mert gyógyszerszedés ELLENÉRE elmaradt a vérzése, és meg akarta tudni, hogy mi lehet a baj.

2) Nem mindenkinek marad el, miután leáll a gyógyszerrel.

---

Kérdező!

Sajnálom, hogy így jártál. Semmi se véd 100 %-osan. :(

Rendszeres tablettaszedés mellett is létrejöhet terhesség, és az előnedv is elég lehet hozzá.

Én azt hiszem, értem, miért írta ki.

Sokan az oldalon a sima megszakításost is elégséges védekezésnek tartják, holott ha igazán "fogékony" az ember, akkor a legbiztosabbnak mondott fogamzásgátlók se jelentenek mindig védelmet.

Talán erre kívánta felhívni a figyelmet!

2012. jún. 19. 15:00
 30/43 A kérdező kommentje:

nagyon szépen köszönöm.

komolyan el sem hiszed milyen hálás vagyok a válaszodért.

csak majd te is mit fogsz kapni ezért...a kedves válaszadóktól.

2012. jún. 19. 15:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!