Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ezt nem hiszem el. Ti hallotta...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt nem hiszem el. Ti hallottatok ár ilyenről?

Figyelt kérdés

yasminelle fog. gátlót szedek fél éve, plusz gumit is használunk (mert nem szeretem ha folyik belőlem kifelé a cucc), ennek ellenére nem jött meg a menszim. csináltam tesztet negatív volt. elmentem nődokihoz, mert nem tudtam, hogy szedjem e tovább, vagy ne. azt mondta, ha két hét múlva sem jön meg, akkor menjek vissza. hát nem jött meg, ma mentem vissza, 7 hetes terhes vagyok. ezt nem bírom ép ésszel felfogni, olyanról hallottam már, hogy gyógyszer mellett teherbe esnek, vagy gumi mellett, de hogy a kettő együttes használatakor....ilyet még nem. nem tudom mihez kezdjek.

19L

2012. jún. 19. 13:39
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
10%

Bocsi, de nődoki ilyen hülyeséget nem mond. Vélhetően csinált volna UH-t, vagy vérvételből a vizeletes tesztnél sokkal pontosabban kimutatható a terhesség. (Tudom, mert egyszer nézték, amikor rosszul lettem és felmerült a méhen kívüli terhesség gyanúja is.)

Ráadásul fél év gyógyszerszedés után nem áll vissza így a menstruáció sem.

Szóval több ponton is sántít a dolog nekem is, ettől függetlenül ha nem kamu, az elég érdekes. Vagy valamit elszúrtatok - pl. nem szívódott fel gyógyszer, és a gumit nem az aktus elejétől húztátok fel - mivel csak a kifolyás miatt használtátok - így előváladékkal összejöhetett.

2012. jún. 19. 13:59
 12/43 A kérdező kommentje:
rendesen szedtem minden nap 20:00kor csörög a telóm és veszem be a gyógyszert, gumival nem volt semmi, de kárnak is írtam ide, nem kérek több választ, sziasztok.
2012. jún. 19. 14:00
 13/43 anonim ***** válasza:
10%

Fals tesztet úgy lehet produkálni, hogy rosszul veszel mintát a pisiből, vagy túl korán tesztelsz.

Ez a "2-3 napig folyt belőlem" annyira, de annyira gáz! Ha rendesen megmosakszol szex után (nem feltétlen közvetlenül, de a soron következő fürdéskor), akkor nem folyik belőled 2-3 napig.

2012. jún. 19. 14:01
 14/43 anonim ***** válasza:
0%

Még egy kérdés. Lehet,hogy már válaszoltál rá csak nem vettem észre.

Tök mindegy,hogy mi célból használjátok a gumit ha gumiban megy el=védekezés.

Na már most ha a gumiban ment el és nem szakadt ki,mégis hogy került beléd?

Én még mindig tartom,hogy kamu..

2012. jún. 19. 14:07
 15/43 anonim ***** válasza:
40%
Az meg a másik,hogy egy valamire való nődoki nem mond olyat,hogy "Két hete nem jött meg? Gyere vissza két hét múlva."
2012. jún. 19. 14:12
 16/43 anonim ***** válasza:
10%

Oké, most felhúztad magad, de mégis mire számítottál itt tőlünk?

Ha azt mondjuk, hogy jajj, szegény, ez iszonyú, akkor jobb?

Csak próbálunk rájönni a hiba okára, mert gumi és gyógyszer mellett teherbe esni annyit jelent, hogy valamit rosszul csináltatok. Lássuk be, más opció nemigen van.

2012. jún. 19. 14:13
 17/43 anonim ***** válasza:
40%
Az meg a másik,hogy egy valamire való nődoki nem mond olyat,hogy "Két hete nem jött meg? Gyere vissza két hét múlva."
2012. jún. 19. 14:13
 18/43 A kérdező kommentje:

két hete mondta, hogy menjek vissza két hét múlva, ami ma volt.

ember ennyi érthetetlen embert.

minden nap fürödtem, plusz intimtörlő mégis,

inkább te vagy a gáz, még egy pár ember itt, de úgy látom nem volt érthető, hogy nem kérek több választ.

2012. jún. 19. 14:22
 19/43 anonim ***** válasza:
0%
hívd a gyereket Chuck Norrisnak.:))
2012. jún. 19. 14:23
 20/43 anonim ***** válasza:
0%
Miért húztad fel magad? Már nem tudsz mit összehazudozni? Esetleg rájöttél,hogy nem a véletlen műve az egész hanem rosszul szedted a gyógyszert?
2012. jún. 19. 14:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!