Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hallottatok már ilyenről?
teljesen megértelek. Én 26vagyok és férjem van, ő a második pasi az életemben. Ha úgy érezném, hogy nem éltem ki magam úgymond akkor elhagynám és elkezdenék pasizni. Sztem undorító amit a bnőd csinál. Márcsak azért is, mert a srác a barátod és a szemed előtt csinálja. Ha őszintén szeretek valakit, akkor ez a dolog nálam nem fér bele, mert tisztelem az illetőt és ezt meg is adom neki azzal, hogy nem flörtölgetek. Én biztos kiakadnék ha a férjem elkezdene msnezgetni a bnőmmel mert neki hiányzik a hódítás.
Úgyhogy én azt mondom, ha igazán szeretne, nem csinálná ezt, főleg ha el mondtad neki, hogy neked ez szarul esik.
Na ez nehéz helyzet tényleg. Együtt érzek veled.
Engem is biztos zavarna és féltékeny is lennék ,ha a barátnőm egy másik csávó "incselkedésére" vágyna. Még ha ezeket is mondaná ,akkor is. Talán én azt mondanám neki,hogy kap egy kis időt és gondolkozzon el a dolgokról és döntsön,hogy hogyan jó neki. Vagy "incselkedje" ki magát ,mert ez hosszú távon nem mehet így. Vagy pedig mondd meg neki,hogy akkor te is "íncselkedsz" majd egy lánnyal. Vagy ne mondd ,hanem csináld és majd rájön. Amikor nem gondol bele abba ,hogy neki ez hogy esne, akkor biztos máshogy gondolja ,ezért jó ez a féle figyelemfelkeltés. Szerintem. Sok sikert.
Mondtam neki, h akkor én is incselkedek olyan lányokkal, akiknek tudom bejövök, erre ő rendben, lehet, hogy ez kell a kapcsolatunknak. Nem kell mondanom, hogy a barátomnak MSN-en írta, hogy milyen féltékeny az egyik kiscsajra, aki állandóan a közelemben sürög-forog. :)
Lehet, h ez lenne a megoldás, csak az a baj, hogy én ezt nem tudom mással megtenni, hogy kihasználom, mert a barátnőm úgy viselkedik, mint egy kis csitri. :(
Ha megcsal, akkor tuti repül, ezt közöltem vele, de ezzel a "játékkal" nem tudok mit kezdeni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!