Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ennyire összezavarta volna a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire összezavarta volna a hormonokat egy rosszul bevett fogamzásgátló tabletta?

Figyelt kérdés

Szombaton véletlenül a vasárnapi tablettát vettem be a csomagból, és vasárnap pedig bevettem a szombatit. Mercilont szedek, megnéztem a betegtájékoztatót, de erre az esetre nem javasol megoldást, viszont azt írja, hogy mivel kombinált szer és minden szem ugyanazt a mennyiségű hatóanyagot tartalmazza, ezért vettem be vasárnap a kimaradt szombatit. Viszont tegnap már elkezdtem barnázni, ma meg már vérzek is :-( pedig csak jövő héten kellene megjönnie.

Azt értem, hogy ha kimarad egy szem, akkor megkavar, de nálam most ez nem fordult elő, csak két szemet fordítva vettem be.

2012. jún. 12. 14:24
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm neked is válaszod, ezt már egyébként az elején megértettem :-D nem is emiatt folyt a vita, vagy legalább is én már nem ezen vitáztam, csak rosszul esett a támadó hangnem, pedig sosem szoktam reagálni ilyen provokációra. Egyébként teljesen hasznos volt a másik válaszadó hozzászólása is, mindaddig, amíg nem kezdett el kukacoskodni.
2012. jún. 12. 16:10
 12/12 anonim ***** válasza:

A kukacoskodó válaszadónak igaza van.

Mivel mindegyik tabletta ugyanazt tartalmazza, olyan, mintha el sem b.sztad volna a szedést.

Ergo, nem lehet az, hogy a rossz szedés miatt vérzel!

Érted?

2012. jún. 12. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!