Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire összezavarta volna a hormonokat egy rosszul bevett fogamzásgátló tabletta?
Szombaton véletlenül a vasárnapi tablettát vettem be a csomagból, és vasárnap pedig bevettem a szombatit. Mercilont szedek, megnéztem a betegtájékoztatót, de erre az esetre nem javasol megoldást, viszont azt írja, hogy mivel kombinált szer és minden szem ugyanazt a mennyiségű hatóanyagot tartalmazza, ezért vettem be vasárnap a kimaradt szombatit. Viszont tegnap már elkezdtem barnázni, ma meg már vérzek is :-( pedig csak jövő héten kellene megjönnie.
Azt értem, hogy ha kimarad egy szem, akkor megkavar, de nálam most ez nem fordult elő, csak két szemet fordítva vettem be.
A kukacoskodó válaszadónak igaza van.
Mivel mindegyik tabletta ugyanazt tartalmazza, olyan, mintha el sem b.sztad volna a szedést.
Ergo, nem lehet az, hogy a rossz szedés miatt vérzel!
Érted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!