Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire összezavarta volna a hormonokat egy rosszul bevett fogamzásgátló tabletta?
Szombaton véletlenül a vasárnapi tablettát vettem be a csomagból, és vasárnap pedig bevettem a szombatit. Mercilont szedek, megnéztem a betegtájékoztatót, de erre az esetre nem javasol megoldást, viszont azt írja, hogy mivel kombinált szer és minden szem ugyanazt a mennyiségű hatóanyagot tartalmazza, ezért vettem be vasárnap a kimaradt szombatit. Viszont tegnap már elkezdtem barnázni, ma meg már vérzek is :-( pedig csak jövő héten kellene megjönnie.
Azt értem, hogy ha kimarad egy szem, akkor megkavar, de nálam most ez nem fordult elő, csak két szemet fordítva vettem be.
És te elvileg felnőtt értelmes ember vagy...
Figyelj, a te gyógyszered monofázisú, vagyis mindegy egyes tabletta tök ugyanolyan.
A szerdai és a csütörtöki, a keddi és a pénteki, TÖK UGYANAZ, nincs különbség. Ha te vasárnap a hétfőit vennéd be, majd utána a szerdait, és aztán a vasárnapit, annak sem lenne köze a barnázáshoz, ennek más az oka.
A napok a te segítségedre szolgálnak, hogy tudd, hol tartasz.
"nos nem vagyok sem orvos, sem gyógyszerész,"
De olvasni tudsz, ugye? Vagy analfabéta is vagy? Részletek a tabletta leírásából:
"Minden tabletta kétféle női nemi hormont desogestrelt (progeszteront) és ethinylestradiolt (ösztrogént) tartalmaz kis mennyiségben.
Hatóanyaga: 0,15 mg desogestrelum (dezogesztrol) és 0,02 mg ethinylestradiolum (etinilösztradiol) tablettánként."
"Tekintve, hogy a csomagban található tabletták hatóanyagai, sőt azok adagja is azonos, a Mercilon monofázisos kombinált orális fogamzásgátló."
Tehát a tabletták teljesen egyformák, NEM LOGIKUS a következtetésed, hanem egy átgondolatlan, téves következtetés. Ha már magadtól nem jöttél rá, akkor legalább az arcodból visszavehetnél.
Te pedig ha elolvastad volna a kérdésemet tüzetesen, akkor észrevetted volna, hogy tisztában vagyok azzal, amit leírtál. Viszont én a tapasztalataimra hagyatkoztam, amikor a tablettát tettem felelőssé a köztes vérzésem miatt, nem pedig a betegtájékoztatóra.
Viszont senkinek sem kötelező itt választ adnia, főleg nem a te stílusodban, nem tudom kinek nagyobb az arca... én csak bizonytalan voltam valamiben, amire választ szerettem volna kapni, nem pedig kioktatást. Úgyhogy hiába vagy okos, vagy gondolod annak magad, emberileg egy nulla vagy ha ezt nem fogod föl és itt éled ki magad azzal, hogy ismeretlenül piszkálódsz másokkal. A gúnyos megjegyzéseid nélkül is megértettem volna a választ, elnézést, ha te úgy érezted, hogy én támadó jelleggel írtam bármelyik kommentemet is, ugyanis távol állt tőlem... de te csak piszkálódni jöttél ide úgy veszem észre. Hát kösz, de erre abszolút nincs szükségem.
LÁthatólag te is az ezotéria nemzedék nagy önérzetű, ám olvasásra képtelen tagja vagy.
Egy részről az orvosnál nem voltam "okosabb", hisz ő maga mondta, hogy akár a RENDSZERES szedés mellett is lehetnek problémák, azaz a problémát NEM az okozza, hogy felcserélted az SZ betűs tablettát a V betűssel.
Az a baj, hogy tökéletesen sötét vagy, és nem éreted, hogy az egy szem kimaradása ( = rendszertelen) abszolút nem azonos azzal, hogy az SZ és a V betűs, egyébként tök egyforma tablettát felcseréled, így a kimaradás következményéből nem következtethetsz az sz/v csere (valójában semmi) hatására. Hacsak a méhed és apetefészked nem tud olvasni, akkor nincs jelentősége. A tabletták közt nincs különbség.
Hőbörögni azt látom tudsz, de emberileg és agyilag te vagy a nulla.
stílusos volt a vitátok, élveztem :D
kérdező: amennyiben még mindig kételkedsz, a válaszolónak van igaza. nem ez a probléma, a tabletták összekeverése ilyen típusú fogamzásgátló esetén nem számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!