Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tizenévesen spermicid vagy tabletta?
Tizenéves korban(gondolok itt 16-18 évig terjedő korintervallumra) melyik ajánlott? Mindegyikről olvastam jót is,rosszat is... Teljesen tanácstalan vagyok. Mindegyik óvszeres védekezéssel vegyítve lenne, de azt önmagában kevésnek tartom.
Tabletta ellen szóló érvem, hogy nincsenek tapasztalataim nőgyógyásszal és egyenlőre kicsit félek is a dologtól.Plusz még a hormontartalmától is eléggé tartok. Spermicid ellen szóló érvem, talán a hormonmentessége miatt kevésbé hatásos...
Tabletta mellett szóló érvem, hogy talán az egyik legbiztosabb védekezési módszer. Spermicid mellett pedig, hogy vény nélkül kapható és jelentősen olcsóbb, mint a fogmazásgátló tabletta.
Ezek tévhitek vagy nem? Ugyanis ember vagyok én is tévedhetek. Tudnátok segíteni, véleményt mondani? Lehetőleg tapasztalt emberek válaszát várom. Köszönöm!
óvszer.
18 előtt nem érdemes tabit szedni, a spermicid (kúp, tabi, gél, kutyafülelótúró) meg nem biztonságos, akármikor becsúszhat vele egy baba.
Óvszer mellé nem kell más, csak spermicides nedvesítő.
Ha félsz tőle, ne dugja oda, csak simogassatok, nyalakodjatok.
Az óvszer elég, ha mindenképp mellé akarsz még védekezni, akkor spermicid.
Annak semmilyen káros hatása nincs a fogamzásgátlóval ellentétben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!