Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire hatásos a 72 órás tabletta?
Figyelt kérdés
az orvosom szerint csináljak egy hónap múlva terhességi tesztet, szedtem amúgy diane 35öt, és elfelejtettem egyszer, de csak 33 óra múlva szedtem be.2012. máj. 29. 21:05
1/12 A kérdező kommentje:
escapelle a tabletta neve
2012. máj. 29. 21:06
2/12 anonim válasza:
Teljesen hatásos.
Viszont azért, mert 1x kifelejtettem a fogamzásgátlót, én nem vennék be 72órásat, ha amúgy folyamatosan szedtem.
3/12 anonim válasza:
én konkrétan az escapelle-től meghíztam, amit nem is tudtam leadni :S
4/12 anonim válasza:
Minnél hamarabb veszed be az aktus után, annál hatékonyabb.
5/12 A kérdező kommentje:
sajna első héten felejtettem el egymás után 2-t is..két doki erősitette meg hoyg be kell szedni, de elég felháborítónak tartom hoyg egy évig szedem azt vehetek egy ilyet...
2012. máj. 29. 21:09
6/12 anonim válasza:
Ne tartsd felháborítónak, te hagytad ki a gyógyszert. (Ha egy éve szeded, akkor ilyennek már nem lenne szabad előfordulnia, főleg ha fontos hogy ne ess teherbe)
A 72órásat sem muszáj beszedni. Lehetsz anyuka is. Nem felháborodni kell, hanem örülni, hogy van megoldás akkor is ha becsúszott egy ilyen hiba.
7/12 anonim válasza:
Nem kell beszedni, abortuszra is mehetsz. Ha rendesen szednéd a fogamzásgátlót nem háborognál. Amúgy ha még nem történt megtermékenyülés, akkor hat az esemény utáni, ha történt, akkor nem. A fogamzásgátlót azért szeded, hogy ne legyen ciklusod. Ha bizonyos időben elfelejted bevenni, akkor beindul és lehet peteérésed. Erről szól a dolog, nem kell ezen háborogni. Aki szedi vegye tudomásul hogy nem szabad elfelejteni bevenni. Állíts be emlékeztetőt a telefonodon ha kell. Egyébként meglepne ha terhes lennél, de jobb félni mint megijedni. Világosan rajta van minden a tájékoztatón, nyugodj meg.
8/12 A kérdező kommentje:
Nem térek ki a morális véleményekre és a magánéletem egyéb részleteire, de köszönöm az eddigi elfogadható válaszokat.
2012. máj. 29. 21:27
9/12 anonim válasza:
Te kezdtél el háborogni minden ok nélkül. Nem is kell kitérned a magánéletedre, de ne írj olyan stílusban, mintha az orvos, vagy bárki tehetne róla, hogy neked ezt meg kell venned. A gyártó adott a termékhez egy használati utasítást, ha azt nem tartod be, akkor a termék sem működik úgy, ahogy kell. Ilyen az élet, kaptál egy kiskaput. Szerencséd van.
10/12 anonim válasza:
63%-os, szerintem meg rádférne egy kiadós dugás! A stílusod valami elviselhetetlen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!