Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire hatásos a 72 órás tabletta?
Figyelt kérdés
az orvosom szerint csináljak egy hónap múlva terhességi tesztet, szedtem amúgy diane 35öt, és elfelejtettem egyszer, de csak 33 óra múlva szedtem be.2012. máj. 29. 21:05
11/12 anonim válasza:
Pedig igaza van. Jogtalalnul van felháborodva a kérdező. Ha a tévém egy évig be van dugva a kettőhúszba, utána véletlenül kihúzom és elvágom a kábelt, akkor háborodjak fel, hogy miért kell másik zsinórt vennem ahhoz hogy működjön? Aki tudja hogy hat a fogamzásgátló, az nem pattogna ilyen miatt. Ha választok egy védekezési módszert, akkor az a minimum hogy megismerkedek annak működési elvével és aszerint használom. Ha meg elcseszem utána nem a világot hibáztatom hogy van lehetőség a javításra, és a "baj" elkerülésére.
12/12 anonim válasza:
"elég felháborítónak tartom hoyg egy évig szedem azt vehetek egy ilyet..."
Ez azért van, mert dög lusta vagy és nem ismered a működési elvét.
Ha csak egyetlen napot is kihagysz (vagy kihányod, stb) - már nem működik tökéletesen.
De ezt az orvos is meg tudta volna mondani, ha kérdezed, meg a tájékoztatón is rajta van.
Azt meg előre illik olvasni, nem utána.
A 72 órás tabletta pedig 80%-ban hatásos az első 2 napon. Az csak egy szükségmegoldás - ráadásul szét is zilálhatja a ciklusodat, így lehet, hogy 3 hónap lesz, mire normálisan visszaáll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!