Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes?
A menstruáció vége után egy héttel miért ne lehetne teherbe esni? A menstruáció alatt is sikerült már embereknek, meg a hónap minden napján.
Egyébiránt számoljunk:
A menstruáció első napja után egy héttel együtt vagytok, a normál peteérés úgy a 12. napon történik, igen, kicsi az esély, ámbár a sperma életben marad pár napig odabent.
De mivel a gyógyszer miatt teljesen kiszámíthatatlan a peteérés időpontja, gyakorlatilag bármikor, bármelyik nap lehet.
Nem szeretnélek megrémíteni, de lehetsz..
A gyógyszernek csak addig biztosít megfelelő védelmet, amíg szeded..
A későbbiekben, ahogy te mondod 3hónapig véd.. ez nem igaz.. csak nehezebben eshet teherbe, hiszen előtte a szervezetben nem volt sokáig peteérés..
De! az is előfordulhat, hogy viszonylag rövid időn belül megtörténik a fogantatás a tbl szedés elhagyását követően..
Az ilyen "pihi-időszakokban" használjatok gumit..
"De menstruáció után egy héttel még nem..én ugy tudom..normális esetben sem.. :S a tri-regol elég nagy hormontartalmu gyogyszer"
1. rosszul tudod
2. Oké, nagy hormontartalmú, remek, de most jobb ezen agyalni, mint felhúzni egy nyomorult gumit a pasid farkára?
én a 6-os vagyok :)
Nem "vetettem rád követ"
Tudom, hogy mindenki követhet el hibákat, de vannak helyzetek amiket el lehet kerülni,ez is egy ilyen volt.
remélem szerencsésen alakul, de ez egy tanulság számodra a jövőre nézve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!