Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátommal voltam 5 napja, de nem feküdtünk le egymással csak majdnem. Szóval kerülhetett belém előváladék. Kb tegnap kellett volna megjönnie de nem jött. Nagyon aggódom, hogy lehetek-e terhes?
Nem valószínű, hogy terhes leszel, szabad levegőn a spermiumok nagyon gyorsan megpusztulnak, szóval ne stresszelj, mert akkor amiatt nem fog megjönni.
24/N
2-es!
Nagyon gyorsan, mi? 20-40 óra a nagyon rövid kategóriába tartozik? :-O
Kérdező!
Lehetsz, mivel az előváladékban is lehetnek életképes hímivarsejtek! A találathoz pedig egy is elég. Persze kisebb az esélye.
Ugyanakkor a teszt még nem mutatja ki. Aktustól számítva minimum 14 napnak kell eltelnie, hogy kimutatható legyen.
Kort írjak, ne írjak? Bárki lehet hülye, nem attól függ. Viszont az egészségügyben (is) dolgoztam, talán ez meggyőzőbb. :) Egyébként 27/N.
Hát akkor meglehet, hogy azért késik mert már 2 napja ezen stresszelem magamat. :S
hmm... Hogyha 14nap akkor majd a jövőhéten veszek egy tesztet.
És kedves 3.! Nem, nem vagyok már 13-15 éves, csak tapasztalatlan. Nem értem hogy miért kell másokat rögtön leszólni...
Köszönöm a normális válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!