Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhes lehetek? Pettingeltem a barátommal és az
előváladékból kerülhetett a hüvelyembe?
Figyelt kérdés
Pettingeltem a barátommal és nagyon belejöttünk már ő rajta sem volt nadrág meg rajtam sem...
Nah szóval nem ment el meg semmi tehát nem volt sperma...csak azon aggódom h. az ujjával esetleg nem-e betudott juttatni az előváladékból amiről azt hallotam h. már abban is lehet sperma...
Került beléd előváladék, vagy nem? Ha nem került, nem lehetsz terhes, ha igen, akkor lehetsz, de kicsi az esélye. Kérdezd meg a barátod.
2009. okt. 18. 20:02
2/20 anonim válasza:
Szia! Ugyan dehogy! Akárki akármit mond, ujjtól még senki nem lett terhes, főként akkor, ha azon sperma sem volt. Semmi baj!
2009. okt. 18. 20:06
3/20 A kérdező kommentje:
hát remélem h. nem...
Nem tudom h. került -e az ujjára előváladék...elméletileg az a keze csak bennem volt vagyis úgy vettem észre....
Jajj remélem nem került belém az előváladékból...:(
2009. okt. 18. 20:16
4/20 anonim válasza:
Ugyan már, dehogy. Ujjtól nem lehetsz terhes. Ahhoz, hogy a megtermékenyítés létrejöhessen, a spermáknak szükségük van arra a lendületre, amelyet a péniszből való távozás ad. Erre egy ujj, legyen az bármilyen hosszú képtelen. A spermák nem hegymászók :) Nameg abba is gondolj bele, hogy az előváladék csak tartalmazHAT spermiumokat, ergo nem biztos, hogy tartalmaz, ha mégis van benne egy kettő, az 99%, hogy teljesen életképtelen, ha meg esetleg akad életképes, pont az termékenyítene meg?? Ugyan :) Nem kell ettől tartanod, nameg ujj! Nyugodj meg nincsen semmi baj, biztos vagyok benne, hogy nem leszel terhes :)
2009. okt. 18. 20:21
5/20 anonim válasza:
A megtermékenyítés előfeltétele, hogy legalább 200-250 millió hímivarsejt kerüljön a női ivarutakba (100 millió ejakulált hímivarsejt alatt meg elvben is lehetetlen a megtermékenyítés). Az előnedv _jóval_ kevesebb hímivarsejtet tartalmaz, ha _egyáltalán_ tartalmaz, ugyanis egyénfüggő, hogy kinek és mennyi ürül. Ennek megfelelően a pettingeléssel való teherbeesés valószínűsége gyakorlatilag nulla. (egy medikus)
2009. okt. 18. 20:27
6/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat egy kicsit megnyugodtam...:)
Hát remélem...h. nincs baj...:):S
2009. okt. 18. 20:30
7/20 anonim válasza:
Na az előttem szóló fog kapni, hogy "de igen lehet teherbe esni, én is így estem teherbe". Nameg mindjárt én is kapom az oltást az előző válaszomért. Még mielőtt azonban valaki okoskodna, javaslom olvasson el ezzel kapcsolatos szakirodalmakat, ne internetes forrásokat és meg fog lepődni.
2009. okt. 18. 20:31
8/20 A kérdező kommentje:
Ezt most mire értetted..?
2009. okt. 18. 20:41
9/20 anonim válasza:
Általában az ilyen kérdéseknél amikor valaki azt írja nem lehet terhes, ami a helyes válasz, akkor egy csomó nő elkezd pattogni minden háttértudás nélkül, hogy de igen. Múltkor egy lánnyal esemény utánit etettek feleslegesen, aki cisztás lett tőle, az meg álpozitív terhességi teszteket okozott neki. Ők akkor is váltig állították az igazukat. Figyeld meg, hogy ide is fognak írogatni, hogy "miért kell szexelni, ha nem akarsz babát" "Az már egy élet, felelőtlen" stb. Szóval iszonyatosan beszélnek a kérdezőkkel, olvass el pár lehetek-e terhes kérdést. Borzalmas hangnemnben válaszolnak, és aki ellent mer mondani nekik megalapozottan ráadásul, azt is megpróbálják megcáfolni és hülyeségeket válaszolnak a kérdezőnek.
2009. okt. 18. 20:44
10/20 anonim válasza:
A medikuskoma vagyok. Arra értette a kedves utolsó, hogy vannak olyan emberek, akik az internetes, merőben téves és félrevezető félinformációkat felhasználva a gyakorikérdéseken vetik el a hülyeséget - persze a szakirodalom (pl. élettan, embriológia) minimális ismerete nélkül. Az ilyen emberek _akármire_ beírják, hogy lehetsz tőle terhes, pl. teherbe tudnak esni vízben lebegő ejakulátumtól, pár csepp előnedvtől, vagy akármitől, ami fehér és folyik. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!