Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A hétvégén pettingeltem egy sráccal aki 2x is elment aztán megujjazott, lehet került a kezére ondó de előtte benyálazta az ujját abban elpusztul az ondó? Bevettem a biztonság kedvéért egy 72 órásat. Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
2008. júl. 21. 22:49
1/9 anonim válasza:
Így már szinte biztos hogy nem lehetsz terhes
2/9 anonim válasza:
Attól függ! Ha nem időben vetted be akkor igen mert a nyálban semmi sem pusztícsa őket.
3/9 anonim válasza:
Annak is kicsi az esélye, hogy a spermájába belenyúlt. Ha még be is nyálazta az ujját, akkor még kevesebb az esélye, hogy sperma volt rajta. A 72 órás tabi bevételével pedig tuti, hogy nem lehetsz már terhes, mert még időben vetted be.
4/9 A kérdező kommentje:
hajnali 5kor történt a dolog és este 10 körül vettem be,de a levegőn ugytudom a spermák nem életképesek,.és ovuláció után vagyok ráadásul nem bizti h ment a hüvelyembe estleg az ujjazáskor...de nem rakta be nekem...
2008. júl. 21. 22:58
5/9 anonim válasza:
Okos döntés volt, dehát Te is tudhatnád, hogy így már teljesen kizárt a terhesség :) Én mondjuk még kicsit agyaltam volna rajta.. nektek pedig akkor kellett volna gondolkozni.
6/9 A kérdező kommentje:
Jól van igaz megbántam de akkor végülis kizárt a terhesség...ezekszerint:)nagyon örülök neki és többet nem teszek ilyen felelőtlen dolgot
2008. júl. 21. 23:01
8/9 A kérdező kommentje:
kösz szépen a segítséget......
2008. júl. 21. 23:04
9/9 anonim válasza:
Ha estig megtermékenyült a petesejt, lehetsz terhes, mert a tabletta csak a megtermékenyülést akadályozza meg.
Persze a körülményeket nézve kicsi az esély.
Én azért szurkolok neked, hogy ne legyen baj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!