Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmmel análoztunk gumi nélkül, de nem élveztem belé. A végbélen keresztül tudom h nem lehet terhes de létezik olyan hogy az előváladék kifolyik és valahogy megtalálja az útját egy úszóbajnok az előváladékból?
előtte nem csináltuk, szóval nem volt bajnok a csőben elvileg.
nagyon kicsi az esély tudom, de érdekelne hogy találkozott e már valaki olyannal h valaki így teherbe esett volna?

"a terhesség sokkal jobban aggaszt, fél éve vagyunk együtt, ha valami nyavalyája van az már kijött volna"
Jaj, de tudatlanok vagytok az anális szexet illetően. A végbelében fekália van, és fertőző baktériumok is élnek, ami a végbélben ártalmatlan, de a péniszre, és a húgycsőbe kerülve nagyon csúnya fertőzést okoz. Ha valamiről tudatlanok vagytok, akkor inkább ne csináljátok...
értem fertőzések, de azok gyógyíthatók, egy gyerek meg minimum 18 évig megvan...:S:D
az mennyire redukálja a dolgot ha a menzeszének aznap lett vége?(még egy picit vérzett is) nagyjából a kizárt dolog kategória nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!