Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Fog. Gátló abbahagyása?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fog. Gátló abbahagyása?

Figyelt kérdés

Több,mint egy évig szedtem Jangee fog.gátlót, de most úgy döntöttem abbahagyom, mert a libidóm a béka segge alatt van kb meg gondoltam egy kis szünet nem árt.:)

Sajnos szeretkezés közben már nem is érzem azt az igazi beindultság érzést.

Járt már más is így? Helyre állt a szexuális étvágy?

Köszi a válaszokat!:)

2012. máj. 22. 23:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Jártam így és rendbe is jött a szexuális étvágyam. Próbáltam többet is de mind ugyan ezt eredményezte. Nem h h szedek még valaha...
2012. máj. 22. 23:40
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt soha semmi problémám a libidómmal.Bár én több fajtát szedtem egészségügyi okok miatt,orvos javaslatára kellett váltanom mindig.Lehet végülis azért...5 éve szedek foggátlót.Hagyd abba,hátha segít.Esetleg orvos tanácsát is kikérhetnéd,hogyha váltanál,akkor nem segítene-e.Persze csak abban az esetben,ha szükséged lenne a gyógyszerre.
2012. máj. 22. 23:47
 3/3 anonim ***** válasza:
Én másfél éve Belara-t szedek és nem tapasztaltam semmi mellékhatást.
2012. máj. 23. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!