Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki a tablettától hízott a fog. Gátló abbahagyása után gyorsan le tudta adni a felesleges kilóit?
Barátnőmnek könnyen ment azután..
..én nem tudok nyilatkozni, mert én a tabletta szedése alatt fogytam, majd mikor abbahagytam, híztam.. nem a legszerencsésebb dolog ez sem.. :(
Én 5 kilót szedtem fel, amikor észrevettem, hogy ez már nem normális és nem is megy lejjebb. Általában 2-3 kilós súlyingadozásom volt mindig, hol pluszban hol mínuszban, na ezután csak pluszban volt 5. Elkezdtem kicsit tudatosabban enni és mindennap mozogni egy kicsit, így a tabletta mellett is sikerült lefogynom 3 kilót, ezt azóta is tartom.
Van egy barátnőm, őt nem zavarta az elején a plusz 5-6 kiló, nem foglalkozott vele, mostmár 15-nél tart és mivel pici és vékony lány volt, most igencsak meglátszik rajta, de továbbra sem foglalkoztatja olyan szinten, hogy tegyen valamit, hogy legalább megálljon a hízásban. Szerintem abszolút kordában lehet tartani a hízást, csak figyelni kell a jelekre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!