Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 évesen teherbe estem?!
Figyelt kérdés
Pár hete lefeküdtem a barátommal aki azt mondta h majd mielőtt kilőne azelőtt abbahagyjuk .. én meg bevettem. Most vettem észre h nő a hasam meg hánytam is meg minden montam a barátomnak aki 18 h vegyek egy teszetet éés .... van valami a méhemben. nem merem elmondani a szüleimnek. Mit csináljak ?2012. máj. 22. 21:09
21/31 anonim válasza:
hja,a pasinak 18 ,tizennyolc évesen nem volt ennyi esze hogy óvszert húzzon? vagy bazira le is tojta...
23/31 anonim válasza:
1.) Borzalmasan nagy ribi vagy. Remélem anyád, apád földig ver!
2.) Elmész és elmeséled a sztorit.
3.) Elmentek és vesztek még 1 tesztet+elment kivizsgáltatni magad.
4.) Ha újból pozitív, akkor abortusz.
Mellesleg valóban fake-nek tűnik, mert azt hiszem anyád nélkül nem adnának ki tesztet.
24/31 anonim válasza:
Menj oda szüleidhez, és beszélj velük őszintén. Biztos nem lesznek elragadtatva ettől, de még mindig jobban jársz, mintha 9 hónap múlva derül ki, hogy nagyszülők lesznek.
25/31 anonim válasza:
Nem is csodálkozom, hogy itt tart a tudatlan birkák országa, Birkamagyarország, de sztem ez kamu.
28/31 anonim válasza:
szerintem a kiscsajt megölték a szülei....
30/31 anonim válasza:
has növekedéshez annyit fűznék,h én 28. hétben vettem észre a terhességem, mert mellette menzeszem is volt, és a hasam csak ekkor kezdett nőni..
kislány csak gratulálni tudok.. remélem a szüleidnek volt annyi eszük, h a srácot péppé verték, és nálad az abortuszt támogatták.. nem hinném, h elég érett lennél egy kisgyerekhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!