Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 évesen teherbe estem?!
akkor mégegyszer:
"Pár hete lefeküdtem a barátommal (...) Most vettem észre h nő a hasam"
pár hét alatt NEM nő senkinek a hasa. ahhoz hónapok kellenek.
na most tisztázzuk. kinek hogy nő a hasa az egyénfüggő. nagynénémnek 3 hét után megduzzadt a méhe és nőtt a hasa. ezért vett tesztet.
ismétlem: 3 HÉT UTÁN!!!!
1) Irány anyukád, s meséld el mi volt.
2) Hallgass rá.
Ha nem add tanácsot:
1) Orvos és ott is meséld el.
Tudom, hogy ez kellemetlen, de te akartál már nagy lány lenni, s ez bizony így megy a világban.
Én is szexeltem 14 évesen, szintén 18 éves barátommal, különbség, hogy nekünk volt annyi eszünk, hogy felhúztuk a gumit, és nem bíztuk a véletlenre.
A kérdés elég össze-visszaság, de ha igaz, akkor már mindegy, ideje szólni a szülőknek (de a pár hetes tünetek, meg has nekem is furcsa. Túl vagyok egy terhességen, szülésen, ami nem becsúszott volt, 4 hetesen derült ki, de mindössze annyiból, hogy nem jött meg, és az egekben volt a pulzusom...)
1. 14 évesen mi a b.dös f.szért kell neked nemi életet élned? Oké, hogy nagylány akarsz lenni, meg menőbb a többi fruskánál, de megérte?
2. Ha már belemész ilyenbe, miért nem tájékozódsz előtte????? Vagy legalább egy ..va óvszert vehettetek volna. De a pasinak is lehetett volna ennyi esze...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!