Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Attól tartok bennem maradt a gumi, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Első együttlétünk volt a párommal, mire kiderült, hogy az itthon levő Durexek neki szűkösek, ha igazán beindul. Hajnalban mikor egymásnak estünk, attól tartok, bennem is maradt az egyik gumi. Nem élvezett el, viszonylag hamar észrevettük, de nem bírtuk "kihalászni", mert nem éreztem semmit odabenn. Utána kimostam magam, de még mindig nem volt semmi jele a guminak. Nem 100%, de nagyon valószínű, hogy bennem maradt.
Ti voltatok már ilyen helyzetben? Mit tegyek? Várjak (kb. 1 hét még menzeszig) vagy nőgyógyászhoz forduljak?
2012. máj. 20. 16:52
1/5 anonim válasza:
Nyúlj fel, érzed a gumit? Guggoló pózban próbáld!
2/5 A kérdező kommentje:
Ugh, köszönöm a tippet kedves válaszoló, megoldódott... most parázhatok azon, terhes vagyok-e a benne rekedt előváladéktól (bár spermaölővel bevont óvszer volt)
2012. máj. 20. 16:56
3/5 anonim válasza:
Menj el esemény utániért, akkor semmi gond nem lesz!
A gumin lévő spermicid nem ér kb semmit...
4/5 anonim válasza:
"attól tartok", "nem 100%"??!! Ezt én nem értem.. hát meglett a gumi, kidobtátok, vagy eltűnt? Mi az, hogy nem tudod, benned maradt-e? Nem emlékeztek az este történtekre? Azért egy gumi nem olyan pici, hogy csak úgy el tudjon tűnni... Ha benned van, és máskor is előfordul ilyen, eszedbe ne jusson egy hétig, még pár napig se várni, irány a kórház.
5/5 anonim válasza:
Én nem igazán értem... ha szűkös a gumi, az hogy csúszik le. De mindegy, a lényeg, hogy megoldódott.
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!