Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Nem merek fogamzásgátlót...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem merek fogamzásgátlót szedni. Elvileg van oylan amibe kevesebb a hormon az drágább bővebben lent?!

Figyelt kérdés
Tehát 19 éves vagyok kb 1 éve élek nemi életet a párommal de csak ovszerrel védekezünk viszont az nem anynira biztonságos,meg belém szeretne élvezni is.Ezért megkért h szedjek fog gátlót.Meg én is tudom h kéne...mert biztonságosabb de nem merek!! Félek h meddő leszek...mivan ha pl 2-3 év mulva abbahagyom mert babaát akarokés nem lehet gyerekem? belehalok!!Meg elhizok tőle:SElvileg amibe kevesebb hormon van attol nem lehet elhizni de az is ugyan ugy véd?

2012. máj. 19. 18:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

10-es!

Édes mindegy, hogy víz vagy zsír... Ha nem jön rám a kedvenc szoknyám, akkor azt hízásként értelmezem, bármelyikről is legyen szó.

Persze egészségügyi szempontból nem mindegy, hogy csak vízvisszatartásról van-e szó, vagy tényleges hízásról,

DE a hízást a nők (és szerintem a pasik is) első körben esztétikai problémának, nem pedig egészségügyi gondnak tartják.

Egyébként a kérdező nem is sorolt fel minden lehetséges hatást.

Gyakori, hogy libidócsökkenés következik be gyógyszerszedés hatására. Igaz, ez többnyire tablettaváltással megszüntethető.

A másik már kevésbé orvosolható:

Sokkal gyakrabban jelentkezik hüvelyszárazság és gombás fertőzés is a tablettát szedő nők körében, mint az óvszerrel védekezők között.

Itt pl. a lány pont ez utóbbi miatt szeretne váltani tablettáról óvszerre:

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__nok-egeszsege__29624..

2012. máj. 19. 23:26
 12/15 anonim ***** válasza:
De rad jonne a kedvenc szoknyad, mivel a vizvisszatartas nem latvanyos.
2012. máj. 20. 07:28
 13/15 anonim ***** válasza:
Ha nem akarsz gyógyszert szedni, mit vársz másoktól? Hogy meggyőzzenek róla, hogy az hűdejó? Ezt már te eldöntötted, ha nem, hát nem. Senki nem fog itt téged meggyőzni a tabi előnyeiről.
2012. máj. 20. 11:31
 14/15 anonim válasza:
Olvasd el hogy ki mit tanácsol itt, de pánikolj be a negativtól. Én sem szedek még fog.gátlót. Az előző pasim nem kérde a 7 hónap alatt, most meg ezért a pár kalandért nem kezdem el. Szerintem mindenképpen beszéld meg ezt a dolgot a nőgyógyászoddal. Én is azt fogom tenni. A mellékhatásokhoz meg annyit fűznék: hallottam én is róluk, de eggid furamódon az és ismerőseimmel nem volt semmi ilyen. Én azt monfom hogyha szeded és mellette egészségesen élsz (mozgás, odafigyelés az étkezésre) nem lehet nagy baj, sőt talán semmi. De lehet arra is van tanácsa az orvosnak.
2012. máj. 22. 15:40
 15/15 anonim válasza:
NE pánikolj be!!! Sry elirtam
2012. máj. 22. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!