MÉg mindig attól vannak ezek mert abbahagytam a fogamzásgátlót? HOrmon probléma? Mit csinálhatok még? (lent)
Hat szerintem ezt itt senki sem fogja tudni neked megmondani, ha az orvosod se tudja... :)
Valoszinu elinditott egy lavinat a fogamzasgatlo es most mar ennek a lavinanak a hatasat tapasztalod...
1. 10 napon túl tartó menstruáció kóros, kérj sürgősségi beutalót és soron kívül ellátnak.
2. Kérj beutalót endokrinológiára.
Oké, hogy a gyógyszer elhagyása bezavarhat, de ez már több, mint fél év, vizsgáltasd ki magad rendesen.
Az biztos, hogy nem figyel rád rendesen.
De ha előtte sem volt rendszeres vérzésed, akkor nem kell a csodára várni.
Az a baj, hogy a hülye dokik elhitetik a nőkkel, hogy a tabletta rendszerezi a menzeszüket.
Hát a nagy lópikulát. Kikapcsolja a nő saját, rendszertelen ciklusát, és egy műciklust csinál, amit a tabi irányít.
Elfedi a bajt, olyan, mint a fájdalomcsillapító. Nem az okot szünteti meg, hanem a tünetet.
Sőt, ha vkinek rendszertelen ciklusra adnak tablettát, annak ált az az eredménye, hogy abbahagyás után még rosszabb lesz, mint előtte volt.
Ne várj, hanem keress fel egy endokrinológust, aki hormonproblémákkal foglalkozik.
Ha előtte sem volt rendszeres, akkor magától most sem fog rendbe jönni. Ki kell deríteni mi a bajod és kezelni!
A pattanások is hormonprobléma miatt vannak.
Nálunk kell beutaló az endokrinológiára, nem tudom máshol hogy van, a kórházban kell megérdeklődni.
Ha kell, a háziorvos adhat beutalót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!