Mi lehet a baj? 5 éve fogamzásgátlót szedek, eddig nem volt probléma. Tegnap kellett volna megjönni de ma még semmi.
Rendesen szedtem a gyógyszert, nem volt hányás. De rengeteg stressz volt az életemben az elmúlt hónapban. Lehet attól nem jött még meg? tegnap raktam fel 1 tampont , és az már véres volt, de még a betéten semmi.Az utóbbi időben egyre kevesebb volt kedden , lehet áttolódik a kezdőnap szerdára.
Írjatok véleményt mert kivagyok teljesen.
Mivel ez egy mesterséges ciklus, ezért a stressz NEM befolyásolja.
Miért raksz fel tampont, ha nem jött még meg? Tök felesleges, ilyenkor használj tisztasági betétet.
Ha a tampont véres volt, akkor viszont megjött. Max. nagyon kevés. Meg kéne látogatni a dokit, és beszámolni arról, hogy egyre kevesebb a vér, és kérni egy másik tabit. Eddig jó volt, most már nem. Ennyi.
azért raktam fel tampont hogy megnézzem hogy van e már valami. Nem órákra hanem fél percre, és láttam véres. A betéten meg semmi.
Amúgy a vérmennyiség normális mindig, csak kedd volt eddig mindig a kezdőnap , és most már kedden egyre kevesebb és igazán szerdán jön meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!