Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom szeretné, ha tablettát szednék. Jó gondolat?
8 hónapja vagyunk együtt. Mindig gumival csináljuk, azt hittem, neki is jó. Mondja is, hogy jó, csak ki akarja próbálni gumi nélkül. Mondta, hogy szedjek esemény utánit... Most kicsit furán érzem magam emiatt. Szeretném, hogy neki is jó legyen, de én még nem akarok gyógyszert szedni.
17 évesek vagyunk. Nem tudom, mit csináljak. Meg fogom beszélni vele, de erről mit gondoltok?
Esemény utánit nem szokás rendszeresen szedni.Abba oylan mennyiségű hormon van mintha bevennél egy levél fogamzásgátlót egyszerre...
Ennyire debilek ne legyetek már basszus.
Tudom, én is mondtam neki, hogy ugye ezt nem gondolja komolyan?
Mérges lettem, mert eddig normális volt, de most valami megváltozott. És az esemény utáninál is az volt a legnagyobb baja, hogy receptre adják.... :/
és talán még neked is kell-ett megvenned?...
ha nem tartósnak tűnő a kapcsolat, -és valljuk be e pillanatban nem annak tűnik, ha ilyen kérései vannak, és azt se tudja, hogy miről szól a dolog - akkor nem kell mérgezned a tested. nem azt mondom, hogy elítélendő az gyógyszer, de csak ha van reális ellen oldal. ez esetben meg nem úgy tűnik.
persze, ha a későbbiekben gyakran tennéd ezt, és nem akarnál állandóan a gumira figyelni, akkor jó megoldás ,de csak a nőgyógyásszal megbeszélve, pl a hüvelygyűrű, ami csak helyileg fejti ki a hatását, és nem tartalmaz annyi hormont...
Nehogy esemény utánit!! az őrületes nagy baromság.
Akkor már inkább normál fogamzásgátló tablettát. Ha legalább 2 éve rendszeres a menzeszed, nem ártalmas, valami alacsony hormontartalmú. De amúgy menj el nőgyógyászhoz, vele beszéld meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!