Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Barátom szeretné, ha tablettát...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátom szeretné, ha tablettát szednék. Jó gondolat?

Figyelt kérdés

8 hónapja vagyunk együtt. Mindig gumival csináljuk, azt hittem, neki is jó. Mondja is, hogy jó, csak ki akarja próbálni gumi nélkül. Mondta, hogy szedjek esemény utánit... Most kicsit furán érzem magam emiatt. Szeretném, hogy neki is jó legyen, de én még nem akarok gyógyszert szedni.

17 évesek vagyunk. Nem tudom, mit csináljak. Meg fogom beszélni vele, de erről mit gondoltok?

2012. máj. 7. 23:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Esemény utánit nem szokás rendszeresen szedni.Abba oylan mennyiségű hormon van mintha bevennél egy levél fogamzásgátlót egyszerre...

Ennyire debilek ne legyetek már basszus.

2012. máj. 7. 23:55
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem az eszéről lehet híres a barátod:D
2012. máj. 7. 23:57
 3/12 A kérdező kommentje:

Tudom, én is mondtam neki, hogy ugye ezt nem gondolja komolyan?

Mérges lettem, mert eddig normális volt, de most valami megváltozott. És az esemény utáninál is az volt a legnagyobb baja, hogy receptre adják.... :/

2012. máj. 7. 23:57
 4/12 anonim ***** válasza:
seggbe nem szereted? :D
2012. máj. 7. 23:58
 5/12 anonim ***** válasza:
Első vagyok.Ráadásul nagyon drága valami 10.000 ft darabja
2012. máj. 7. 23:58
 6/12 anonim ***** válasza:
4. vagyok. 3 éve még 5000 volt. amúgy felejtsétek el, mert attól, hogy beszeded közösülés után, még simán teherbe eshetsz. 70% védettséget ad csak és minél később veszed be, ez a szám egyre csak csökken. mondd meg a barátodnak, hogy vagy gumival vagy sehogy, ha rendes fogamzásgátlót nem akarsz szedni.
2012. máj. 8. 00:01
 7/12 anonim ***** válasza:
17 évesen minek szexeltek nagyban amikor fogalmatok sincs az egészről? Maradjatok csak a guminál.
2012. máj. 8. 00:01
 8/12 anonim ***** válasza:

és talán még neked is kell-ett megvenned?...

ha nem tartósnak tűnő a kapcsolat, -és valljuk be e pillanatban nem annak tűnik, ha ilyen kérései vannak, és azt se tudja, hogy miről szól a dolog - akkor nem kell mérgezned a tested. nem azt mondom, hogy elítélendő az gyógyszer, de csak ha van reális ellen oldal. ez esetben meg nem úgy tűnik.

persze, ha a későbbiekben gyakran tennéd ezt, és nem akarnál állandóan a gumira figyelni, akkor jó megoldás ,de csak a nőgyógyásszal megbeszélve, pl a hüvelygyűrű, ami csak helyileg fejti ki a hatását, és nem tartalmaz annyi hormont...

2012. máj. 8. 00:02
 9/12 anonim ***** válasza:

Nehogy esemény utánit!! az őrületes nagy baromság.

Akkor már inkább normál fogamzásgátló tablettát. Ha legalább 2 éve rendszeres a menzeszed, nem ártalmas, valami alacsony hormontartalmú. De amúgy menj el nőgyógyászhoz, vele beszéld meg.

2012. máj. 8. 00:04
 10/12 anonim ***** válasza:
Azt,hogy önző,mert azt akarja,hogy hormonnal tömd a szervezeted,ja és hogy fogalmatok sincs mire jó az esemény utáni tabletta,komolyan szexeltek már mióta és fogalmatok sincs az egészről.' évben max 2szer szabad bevenni 1 félévben csak egyszer,tablettát meg ne szedj mert fejlődésben van a szervezeted,egyébként sem egészséges pláne nem ilyen fiatalon.
2012. máj. 8. 07:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!