Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Elkezdtem szedni a tablettát,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elkezdtem szedni a tablettát, de kb a 4. szem után abbahagytam. Ez volt vasárnap, tehát hétfőtől már nem szedtem, azóta barnás folyásom van. Ez természetes?

Figyelt kérdés
semmiféle szexuális kapcsolatom nem volt, terhesség kizárva, a tablettát rendesen a menstruációm első napján kezdtem szedni, azóta már elmúlt, és most jelentkezett megint a barnás-véres folyás. fájdalmaim nincsenek.
2012. máj. 3. 14:56
 1/9 anonim ***** válasza:
Miért hagytad abba a 4. szem után? Ez nem drazsé, hogyha akarod eszed, ha akarod nem. Kb egy hónap mire nyugodt szívvel szeretkezhetsz védekezés nélkül, ha rendesen szeded. Gondolom kicsit megborítottad a hormon háztartásod azért barnázol. Gondold meg, hogy most akarsz-e bogyót szedni vagy sem, mert nem tesz jót a szervezetednek, hogy X napig szeded x napig meg nem.
2012. máj. 3. 15:16
 2/9 anonim ***** válasza:
Minek kellett abbahagyni, azt hitted ez tictac? A szedése nem tetszőleges, szedd vagy ne.
2012. máj. 3. 15:30
 3/9 anonim ***** válasza:

Az a pár szem idegen hormon megmagyarázza, hogy most a méhnyálkahártya nem tudja merre lépjen ( nőjön-e vagy leváljon) Erről az oldalról semmi vész, pár nap és elmúlik.

De az már izgalmasabb, hogy mi célból kaptad a tablettát, mert ha antibébinek (is ) és nem csak ciklusrendezésre, akkor ÓVSZER!!!

2012. máj. 3. 17:36
 4/9 A kérdező kommentje:
tudom, hogy nem tictac :D abbahagytam, mert szakítottunk a barátommal, végleg...gondoltam, hogy végig szedem, hogy ne legyen baj, viszont annyira kivoltam, hogy elfelejtettem már bevenni, meg ugye már nem is lesz rá szükség, ezért is gondoltam, hogy nem lesz baj...
2012. máj. 3. 18:55
 5/9 anonim ***** válasza:
Én akkor is szedtem amikor nem volt barátom. Egyrészt, mert nem kellett megint várni egy hónapot, míg újra hat rendesen, illetve nem terheled a szervezeted a ráállással és a leállással.
2012. máj. 3. 19:23
 6/9 A kérdező kommentje:
a tabletta az első szemtől hatásos, és nem kell várni, bár lehet, hogy attól is függ, hogy milyet szedsz, nekem bele van írva a tájékoztatóba is, másrészt megkérdeztem az orvost, és ő is megerősített ebben!
2012. máj. 3. 20:03
 7/9 anonim ***** válasza:

Az első szemtől hatásos a tabletta, ha valaki pontosan precízen szedi, és olyan is a a tablettája aminek a tájékoztatójában ezt a cég vállalja. De aki élete első tablettás hónapját éli, az jobb ha mellette óvszert is használ: nem tudhatod beleillik-e a mindennapjaidba az ugyanabban az időben történő bevevés, és ha eltolódott az idő lehet-igaz kis százalék- védetlenség. Főleg ha fiatalok vagytok be kell az óvszert is gyakorolni, hiszen lehet hányós betegséged, szedhetsz antibiotikumot stb, ne akkor kelljen azzal is ismerkedni.

Tudom, ez e rész most nem aktuális, és sajnálom, hogy szakítottatok , de az igazi Rád is vár valahol: előbb- utóbb ráakadsz. :)

2012. máj. 4. 08:33
 8/9 A kérdező kommentje:
nem először szedek már tablettát :)
2012. máj. 4. 16:36
 9/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
2012. máj. 4. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!