Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkezdtem szedni a tablettát, de kb a 4. szem után abbahagytam. Ez volt vasárnap, tehát hétfőtől már nem szedtem, azóta barnás folyásom van. Ez természetes?
Az a pár szem idegen hormon megmagyarázza, hogy most a méhnyálkahártya nem tudja merre lépjen ( nőjön-e vagy leváljon) Erről az oldalról semmi vész, pár nap és elmúlik.
De az már izgalmasabb, hogy mi célból kaptad a tablettát, mert ha antibébinek (is ) és nem csak ciklusrendezésre, akkor ÓVSZER!!!
Az első szemtől hatásos a tabletta, ha valaki pontosan precízen szedi, és olyan is a a tablettája aminek a tájékoztatójában ezt a cég vállalja. De aki élete első tablettás hónapját éli, az jobb ha mellette óvszert is használ: nem tudhatod beleillik-e a mindennapjaidba az ugyanabban az időben történő bevevés, és ha eltolódott az idő lehet-igaz kis százalék- védetlenség. Főleg ha fiatalok vagytok be kell az óvszert is gyakorolni, hiszen lehet hányós betegséged, szedhetsz antibiotikumot stb, ne akkor kelljen azzal is ismerkedni.
Tudom, ez e rész most nem aktuális, és sajnálom, hogy szakítottatok , de az igazi Rád is vár valahol: előbb- utóbb ráakadsz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!