Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Most fogok elkezdeni szedni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most fogok elkezdeni szedni Lindynette 20 -at . és lenne pár kérdésem? , remélem kapok rá válaszokat

Figyelt kérdés
A dokitól hiába kérdeztem ..nem nagyon értettem pár dolgot..szóval 1: Mikortol hat?Lehet ugy szeretkezni akkor mostmár hogy gumi nélkül? 2:minden esetben megkell jönnie akkor amikor vége a levélnek? 3: meghízhatok tőle? az utmutató irja hogy testuly változás.,, én nem szeretnék meghízni ..4: ha beszedem és aznap mondjuk valamiért hányok.vagy megy a hasam akkor ugyan úgy hatni fog??
2009. jún. 24. 17:29
 1/8 A kérdező kommentje:
Jah és mégegy..6: minden nap ugyanakkor kell bevenni? baj hogy ha pl..egyik nap 5 kor másiknap 6 kor aztán 9 kor veszem be? előre is köszönöm a válaszokat!!:):):)
2009. jún. 24. 17:30
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
erre mindre választ kapsz a tájékoztatóból, olvasd el. második hónaptól véd biztosan, mindig meg kell jönnie, igen meghízhatsz, mint minden gyógyszernek ennek is lehetnek mellékhatásai, hogy nem szeretnél, az egy dolog, akkor abbbahagyod ha elkezdessz hízni, ha hánysz vagy megy a hasad a bevétel utáni 3-4 órában akkor pótolni kell, bevenni egy másik szemet, erre érdemes tartani egy pótcsomagot ami ilyenkor jól jön. bal oldalt van itt egy keresési lehetőség, használd, ezeket a kérdéseket mindennap felteszik szinte.
2009. jún. 24. 17:40
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én ezt szedtem 3 évig. 10 kilót híztam, pedig nem ettem többet, és tornáztam is. Narancsbőrös lettem. Méhszájsebem lett. Annyi pozitívuma volt számomra, hogy nem estem teherbe.
2009. jún. 24. 17:55
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én 3 hónapja szedem, tudok neked válaszolni! Minden gyógyszernek lehetnek rossz hatásai ahogy azt az elöttem szólo is leírta, de nem mindenkinél! Nem tervezem hogy 10 évig szedjem! Szóval: Ha a menstruáció első napjától szeded és ugyis kell akkor már az elő bogyó is védetséget nyújt, de azért várj egy hetet! Ha elfogy a 21 bogyó akkor kb 2-4 napon belül meg fog jönni! Hogy meghízhatsz e tőle az pedig egyén függő én még 3 hónap alatt egy kilót nem szedtem fel, de ha megnézed 10 év alatt 10 kiló sem sok! De a legtöbb dolog benne van a tájékoztatóban. Ne rémülj meg ha közti vérzésed lesz, 1 hétig előfordulhat ha nem marad abba orvoshoz kell menni! Remélem tudtam neked segíteni! 22/L
2009. jún. 24. 22:07
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ja és egy két óra eltérés nem vészes, de próbáldd meg ugyanakkor bevenni, fontos mert kevés hormont tartalmaz!
2009. jún. 24. 22:08
 6/8 anonim ***** válasza:

Nekem azt mondta a doki, hogy várjak 2 hetet, akkortól hat.

Ha nem jönne meg a szünetben, akkor gáz van és legelőször terhességi tesztet kell csinálni. Ha negatív, no para. Ha legközelebb sem jön meg, irány a doki és gyógyszert kell váltani.

Meghízhatsz tőle, én min. 5 kilót híztam ettől a bogyótól, hiába alacsony hormontartalom, meg korszerűség... Emellett rengeteg mellékhatás is jelentkezett.

Ha 3-4 órán belül hánysz-hasmenés, akkor a biztonság kedvéért újat kell bevenned vagy 1 hétig egyéb módon védekezni. Ha igazán nyugodt akarsz lenni, akkor 10 órás időtartamot tekintesz veszélyesnek. Olvastam és doki is mondta, hogy 10 órás intervallumra figyeljek, mert igazán csak akkor múlik el a veszély.

2009. jún. 25. 07:15
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha pontosan jelentkező vérzést akarsz, bizony pontosan is kell szedned. Ja és hatni csak akkor hat az elejétől, ha mensi 1. napján kezded szedni.
2009. jún. 25. 07:17
 8/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat:D
2009. jún. 25. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!