Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lindynette fogamzásgátlo kinek h vált be?
Ár: nekem 6505 Ft volt, három havi adag van a dobozban.
Igazából tapasztalatot nehéz kérdezni, hiszen mindenkinek más a szervezete, más mellékhatásokat vált ki.
Beválás:
Sok tapasztalatom nincs is, ez a második levelem csak, amit jelenleg használok, előtte nem szedtem fogamzásgátlót. Ahogy az első írta, terhes nem lettem eddig tőle :).
Egy mellékhatás jelentkezett nálam: az első levél megkezdésétől (amit ugyebár a menzi első napján kell kezdeni) egészen a befejezésig pecsételős vérzésem volt (a normál 5 napos menzim után megmaradt a pecsételés), de ez a betegtájékoztatóban szerepel is a lehetséges mellékhatások között. Egy ehhez kapcsolódó kérdést írtam ki egy hónapja én is ( http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__fogamzasgatlas_.. itt be is linkeltem a tabletta dobozát, nekem is ilyen van.
Azóta semmi más kellemetlenség nem jelentkezett, remélem nem is fog.
És persze remélem, neked is beválik majd.
22/N
(remélem tudtam azért segíteni, ill. hasznos volt a válaszom)
Minden reakció egyénfüggő, nekem nagyon nem vált be. Híztam pár kilót, ami nehezen ment le, és ki is szárított. :/
20/L
majdnem egy éve szedem (lindynette 20). nem híztam, sőt.. inkább úgy mondanám, hogy felgyorsította az emésztésemet. kajálásban persze alig tudok lépést tartani, de örülök hogy azt eszem amit akarok :D:D libidóm sem csökkent, sokban segít elviselni a pmst, meg a görcseimet. és ezt úgy mondom, hogy a kórházban előtte havi látogató voltam: egyből küldtek ahhoz a nővérhez, aki beadta a hátsómba azt a fájdalomcsillapítót, amitől soha nem emlékeztem hogy jutottam haza, másnap tértem csak magamhoz. most meg néha egy-egy nospa elég:D
ellenben baromira elkezdtem szőrösödni (a hajam persze sötétbarna..), az alhasam, a karjaim, a bajszom, a mellbimbóudvarom körül és a melleim között. persze ezen szőrtelenítéssel lehet segíteni, de jelenleg a gyantázás/epilálás utáni sima állapot is maximum három napig tart. de ez legyen a legnagyobb gond :D még ha ez segít, az első levél alatt végig hisztirohamaim voltak, ordibáltam mindenkivel, nagyon sokat sírtam és ki akartam szaladni a világból, de nem hagytam abba.
17/L
Több évvel ezelőtt szedtem. Csúnyán elhíztam tőle, így váltottam egy másikra!
Valóban egyénenként változóak a tünetek, meg kell próbálnod!
28L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!