Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az abortuszhoz a lány szülei engedélyei is kell?
Szóval 18 év alatt az egyik szülőnek/gondviselőnek kell aláírni a műtéti beleegyezést (mint minden más, nem életmentő műtétnél). Vita esetén (ha a gondviselő nem hajlandó) a gyámügy is eljárhat.
Azt meg fel nem foghatom, hogy bekövetkezett terhesség esetén egyesek mit ajánlgatják a kotont... akkor a fogamzásgátló eszközök már nem müxenek, csókolom.
A jelen probléma megoldása UTÁN ez igen helyes, sőt, úgy tudom, törvényi kötelessége a családvédelmiseknek a családtervezés módszereire való figyelem-felhívás...
Így viszont elvárás/számonkérés-feelingje van... mint ha bármi alapja is lenne egy ide választ írónak felelősségre vonni, számonkérni egy ide kérdést írót. Ráadásul még érintőleg se a kérdésre válasz.
Adtam választ a kérdésre. És mellékesen megjegyeztem, hogy az óvszervásárláshoz sem kell szülő.
Mindenki értelmezi ahogy akarja. Hallottad már azt, hogy "akinek nem inge, ne vegye magára"? ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!