Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Pharmatex hüvelytablettától láz?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pharmatex hüvelytablettától láz?

Figyelt kérdés

Tegnap használtam és ma délutánra lázas lettem. Lehetséges, hogy ettől van?

Neo ferro folgammat is szedek.

2012. máj. 5. 19:24
 1/2 anonim ***** válasza:
Olvasd el a mellékelt betegtájékoztatót...amúgy szerintem lehetséges hogy a hüvelytablettától van
2012. máj. 9. 06:26
 2/2 anonim válasza:
Szerintem simán... az első két használat után volt némi hőemelkedésem, gondoltam, véletlen egybeesés. Aztán tegnap, több hét kihagyás után ismét, és most több, mint 12 órája 38-39 körül van a hőm, alig tudok enni, és sehogy sem tudom levinni a lázamat... úgyhogy lányok, óvatosan! Tudom, hogy már régen lett kitéve ez a kérdés, de gondoltam, hozzászólok, hátha valakinek hasznos infó lesz. :) (Viszont a betegtájékoztatóban szó sincs arról, hogy lázat okozhat.)
2013. jan. 1. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!