Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Pharmatex hüvelytablett -...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pharmatex hüvelytablett - közösülés után?

Figyelt kérdés
Párommal lefeküdtünk. Neki nem jó a péniszére semmilyen óvszer, mert átmérőben mind kicsi, és ami pedig jó lenne, itt nem kapható. Vettünk pharmatex hüvelytablettát, de nem tettük fel, elkapott minket a hév. Utána egyet felraktam, hogy azért mégis... ez is hatásos lehet? NEM ment el bennem, sőt, mikor kihúzta, még azután elég sokat kellett izgatni. Bocsi a hosszúságért.
2012. ápr. 27. 14:52
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Közösülés után nem érdemes feltenni a spermaölőket, mert a kisfickók már útnak indulhattak.

Az előváladékban, amit majdnem minden férfi termel szexuális izgalom hatására, lehetnek spermák. Nem számít, hogy 10 másodperccel, vagy 10 perccel később élvez el a pasi.

Legközelebb figyelj oda jobban!

2012. ápr. 27. 15:02
 2/6 anonim ***** válasza:
Előtte kell felhelyezni.......
2012. ápr. 27. 15:11
 3/6 anonim ***** válasza:
Különben is a Pharmatex-re azt mondják,hogy szrt se ér.
2012. ápr. 27. 15:33
 4/6 A kérdező kommentje:
Nekem semmi bajom nem volt vele soha, fel fogok iratni tablettát, de mivel érettségi-időszak van, nem jutottam el dokihoz. Nos, igen, legközelebb odafigyelek - bár háromszor-négyszer volt már ilyen esetem hogy semmi nélkül, csak megszakítás és semmi... remélem, most se lesz baj - ha késik, akkor is csak az érettségi-ideg miatt :) Kösz a válaszokat!
2012. ápr. 27. 15:45
 5/6 anonim ***** válasza:

Eső után köpönyeg?

Ez így már nem használ semmit. Még normálisan használva sem valami hatásos.

Lehet így is gyereked, én nem csinálnám. Ragadd meg őt és alkalmat, vagy vedd a szádba... ha már elragad a hév.

Vagy legalább még idejében dugd be azt a tablettát.

2012. ápr. 27. 19:30
 6/6 anonim válasza:
Én szex előtt raktam föl a tabit az eredmény pedig itt szuszog a kezembe,ma 2 hónapos :-)
2012. ápr. 27. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!