Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Escapelle után vehetek be...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Escapelle után vehetek be pharmatex?

Figyelt kérdés
sajnos 1 hete kellet bevennem egy escapelle esemény utáni tablettát és most használhatok pharmatex kúpot ?
2012. ápr. 25. 17:40
 1/4 anonim ***** válasza:

Miért ne használhatnál?

De a kúpot ne bevedd...azt a hüvelyedbe kell feldugni.

De nem ártana, ha egy ideig védekeznétek még óvszerrel is a pharmatex mellett, mert egy ideig nem vehetsz be újabb esemény utánit, ha gáz van...

2012. ápr. 25. 17:41
 2/4 A kérdező kommentje:
ja igen úgy gondoltam hogy óvszer mellett !!
2012. ápr. 25. 17:42
 3/4 anonim ***** válasza:

A latex óvszerekkel nem szabad olaj (zsír) alapú síkosítókat használni (pl vazelin), mert azok károsítják a latex anyagát és szakadhat. Rá is szokták írni a dobozra.

A kúpban zsír van. És nem kerülheted el, hogy ne érintkezzen a gumival. Csak szólok. A tablettában nincs. De az rohadtul csíp.

2012. ápr. 25. 18:46
 4/4 smiley55 válasza:

Én a lágy hüvelykapszulát használtam óvszerrel.Semmi baja nem lett tőle a guminak.Ja és a betegtákékoztató meg ezt írja róla.:

A kapszulák hatóanyaga, egyéb összetevői és a latex kölcsönhatásának vizsgálata, amit különböző gyártmányú kondomokkal végeztek: a vizsgált kondomok fizikai, vagy mechanikai tulajdonságaiban semmiféle romlást nem észleltek.

2012. máj. 29. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!