Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
PHARMATEX hüvelytabletta + óvszer? Ez már elég biztonságos?
Rettegek attól, hogy az óvszer kiszakad. Babát nem szeretnék
17/L
Jééé, egy értelmes 17 éves! Nagy öröm ilyet olvasni, ahelyett, hogy : "lehetek-e terhes" és társaik...
Igen, elég biztonságos. Örülök, hogy nem Vagy felelőtlen!
Használtam. Nekem speciel csípett, úgyhogy én Patentexre váltottam, azzal nincs gondom (viszont azt hiszem, azt nem lehet gumival használni).
A Pharmatexből van krém, kúp és tabletta, én a kúpot próbáltam. Azért jó, mert síkosít is kicsit, a tabletta azoknak javasolt, akik maguktól is nagyon nedvesednek. A krém az még inkább síkosít, mint a kúp, bár nem próbáltam. Én attól félnék, mert ki tudja, mennyit kell felnyomni, a kúp meg ugye darabra van, egyszerűbb használni, és ott az is biztos, hogy jól felhelyezed, különben kijön (legalábbis nekem).
Szerintem fiataloknak jó választás gumi mellé, mert így bármi baleset van, nem kell 72 órásért rohangálni, ami elég egészségtelen...
Nem kell félni az előváladéktól sem (ergo szabadabb az előjáték), egy dolog viszont hátrány: az íze... hát... szóval az orális kényeztetést a felhelyezés előttre érdemes időzíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!