Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
PHARMATEX hüvelytabletta + óvszer? Ez már elég biztonságos?
Rettegek attól, hogy az óvszer kiszakad. Babát nem szeretnék
17/L
14:19!!!!!
Pharmatex + ÓVSZER
Kedves utolsó,
a Pharmatex azoknak csíp, akik érzékenyek rá. Másoknak a Patentex csíp, mert arra érzékenyek, tehát ez csak egyedi kipróbálással működik. Mivel láthatóan az óvszer mellé szeretnék használni a balesetek elkerülése végett, a hatékonyság sem probléma.
Amúgy én 2 éve védekezek Patentexszel, és nem lettem terhes. Tudom, hogy ez semmire nem bizonyíték, egyszerű tény, eddig és nálam így volt. De nekem nem lenne nagy baj, ha lenne baba, 26 vagyok, tulajdonképpen akár lehetne is, csak még pár évig jobb lenne, ha nem. Tiniknek csak kiegészítésként ajánlanám nyugodt szívvel, de arra nagyon is!
Ha az óvszer kiszakad, akkor igenis hogy jó, ha van egy második védelem. És ostobaság, hogy akkor az sem ér semmit, dehogynem! Nem valószínű, hogy pont abból az egy aktusból lenne gyerek, de ha mégis, akkor a spermicid megakadályozza...
Az esemény utáni meg nagyon klassz, csak hónapokra szétveri a hormonháztartást, cserébe csak valami kétévente lehet bevenni, tehát újabb balesetnél rossz esetben lehet abortuszra vagy szülészetre menni.
Mindehelyett egy egyszerű és viszonylag olcsó kis kúppal gyakorlatilag nullára csökkenthető a rizikó.
Engem nem zavar a "trutyi", elvégre a szex nem afféle steril munkafolyamat, egyébként is folyik ott minden... :D
A latex óvszerekkel nem szabad olaj (zsír) alapú síkosítókat használni (pl vazelin), mert azok károsítják a latex anyagát és szakadhat. Rá is szokták írni a dobozra.
A kúpban zsír van. És nem kerülheted el, hogy ne érintkezzen a gumival. Csak szólok. A tablettában nincs. De az rohadtul csíp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!