Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
PHARMATEX hüvelytablettát és óvszert lehet együtt használni?
Figyelt kérdés
Hallottam már olyankat erről, hogy a tablatte a latexet tönkre teszi? ?!?!?!
Vélemény/ tapasztalat??
2012. ápr. 25. 22:00
1/5 anonim válasza:
Szerintem ha előtte még el is kötteted, akkor biztos nem esel teherbe:))
Fogamzás gátló mellé minek gumi???
vagy gumi mellé minek ez a cucc??? ez eseti tabletta.
2/5 anonim válasza:
A pharmatex nekem még a ruhámat is kimarta, borzasztó rossz szer! A gumi is bőven elég. Mondjuk kell hozzá egy intelligencia, hogy biztonságos legyen teljesen és el se szakadjon, ami lehet ebben az esetben nincs meg?!?!?!?
3/5 anonim válasza:
1# ne beszélj már hülyeséget, ha nem tudod miről van szó.
a Pharmatexel 20% esélyed van a teherbeesésre, szóval nagyon nem biztonságos! még a tájékoztatón is azt írja, hogy megszakításos közösüléssel lehet hatékonyabb.
de én önmagában nem használnám az tuti
4/5 anonim válasza:
én nem tudom???:))))
basszus ha kotont húz akkor mi a szarnak a tabletta?????
hány éves vagy???
lehet még nincs itt az ideje az akciónak számodra
5/5 anonim válasza:
De még eseti tabletta :DDDDD Bizony, jóóó nagy adag hormon van benne, nyilván ezért kell csak simán a hüvelybe feldugni, nem pedig szájon át bevenni... Szerintem nálad nincs még itt az ideje a dugásnak, nem másnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!