Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ciki óvszert használni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki óvszert használni?

Figyelt kérdés
16/L vagyok és mindig óvszert használunk a barátommal, szerintem ez jó védekezés, engem nem zavar a gumi és őt sem. viszont pár velem egykorú azt mondta, hogy az óvszer milyen sz*r, meg így lelankad nekik, úgy nem lehet érezni semmit, stb... és kinevettek hogy én óvszert használok... ők nem használnak semmit csak megszakítják, ami sztem elég felelőtlen dolog... ti erről mit gondoltok?

2012. máj. 5. 12:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nem ciki
2012. máj. 5. 14:30
 12/15 anonim ***** válasza:
az ciki ha hormonnal tömi magát 16 éves gyerekként,ha meg már szexel akkor védekezzen rendesen
2012. máj. 5. 17:15
 13/15 anonim ***** válasza:

A felelős gondolkodás sose ciki. Nagyon helyesen cselekedtek a barátoddal.

Az pedig, hogy valakinek lelankad az óvszer miatt csak arra utal, hogy az illető tapasztalatlan, képtelen kontrollálni magát. Ha emiatt hanyagolja valaki az óvszerhasználatot, na az a ciki.

Rengeteg mindent kockáztatnak ezek a lányok és fiúk. A nemi betegségek nem csak a könyvekben léteznek, bár hajlamos voltam én is azt hinni olyan fiatalon. Herpeszt, gombát, condylomát nagyon könnyű kapni, és nem csak akkor, ha valakinek az egész focicsapat megvolt.

Nagyon igaz az a mondás, hogy ha gumi nélkül szeretkezel valakivel, akkor az olyan, mintha az összes addigi partnerével lefeküdnél. Ezért csak megbízható, hosszú távú kapcsolatban érdemes más védekezési módra átállni.

Az is nagyon helyes, hogy nem bombázod a szervezetedet hormonnal. Fiatal, fejlődő szervezetnél sok galibát okozni, hiába írják fel az orvosok manapság szinte mindenkinek.

27/L

2012. máj. 5. 18:02
 14/15 anonim ***** válasza:
Nagyon helyes! Ne hallgass rájuk, 16 évesen ez egy teljesen felelősségteljes gondolkodás mód. 20 éves koromig én is óvszerrel védekeztem.
2012. máj. 7. 11:51
 15/15 A kérdező kommentje:
köszi szépen a válaszokat :)
2012. máj. 7. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!