Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy óvszert meddig lehet használni? Barátnőm szerint max.3-szor, de szerintem többször.
Ma reggel felhúztam egyet harmadjára is és teljesen jól bevált. A barátnőm azt mondja, hogy szerinte újat kéne venni, mert ez már bármikor elszakadhat, de szerintem meg elég jól bírja.
Szerintetek? Ti meddig szoktatok használni egy óvszert?
Kimosod a gumit, vagy mi? Egyszer lehet ember... Hány éves vagy?
17/f
A skót bemegy a gumishoz, kicsap a pultra egy erősen használtnak tűnő, lyukas óvszert, hogy ezt kéne megragasztani. A gumis elmondja neki, hogy ő megcsinálja ugyan 50 pennyért, de 60-ért már lehet kapni új óvszert is. A skót azt mondja, fontolóra veszi a dolgot, elteszi az óvszert és elmegy.
Két nap múlva visszajön, megint kicsapja a pultra a lyukas óvszert, és azt mondja:
"Hát, megbeszéltük a haverokkal a dolgot, és úgy döntöttünk, mégis inkább szeretnénk megragaszttatni."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!