Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki óvszert használni?
Figyelt kérdés
16/L vagyok és mindig óvszert használunk a barátommal, szerintem ez jó védekezés, engem nem zavar a gumi és őt sem. viszont pár velem egykorú azt mondta, hogy az óvszer milyen sz*r, meg így lelankad nekik, úgy nem lehet érezni semmit, stb... és kinevettek hogy én óvszert használok... ők nem használnak semmit csak megszakítják, ami sztem elég felelőtlen dolog... ti erről mit gondoltok?2012. máj. 5. 12:04
1/15 anonim válasza:
ne foglalkozz más véleményével, hadd nevessenek csak. te meg majd akkor nevesd ki őket, ha majd egyszer egyik-másik véletlenül terhes lesz :)
2/15 anonim válasza:
Sosem volt az felelősen gondolkodni.
Ez a szemlélet... szorít, meg zokniba fürdeni, csak a puhap@csök nyavalygása. Aki még a gumit sem viseli el, az keményebb helyzetekben sem viselkedik férfiként.
Szóval a te a barátod legalább egy férfi kategória.
3/15 anonim válasza:
Tudod mi ciki? Abortuszra menni, meg a gombás fertőzést kikezeltetni, na az tényleg ciki!
4/15 anonim válasza:
Majd amikor 17 évesen tolja a babakocsit, te is a szemébe röhöghetsz.
5/15 anonim válasza:
Teljesen jó a felfogásod, ne foglalkozz velük ha ilyen dologról van szó.
7/15 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki. Ne törődj velük. Védekezel ez a lényeg. A megszakításos módszer meg elég nagy felelőtlenség, na ott aztán becsúszhat a baba.
9/15 anonim válasza:
Igen ciki, dugjatok gumi és védekezés nélkül. Szerinted viccből vagyunk már 7 milliárdan???
10/15 anonim válasza:
1. Szerintem az a ciki, ha egy leheletvékony gumidarabtól lelankad a farka, és nem képes teljesíteni.
2. Az a ciki, ha vki 16 évesen kaparásra megy, mert b.szik védekezni. Vagy ha megszüli a gyereket, mert az anyjának sem meri elmondani, hogy terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!