Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Óvszer vagy gyógyszer?
Figyelt kérdés
ki mire esküszik? Eddig óvszereztünk, de csak a baj van vele, viszont a gyógyszerről rengeteg negatívumot hallottam...2012. ápr. 27. 01:12
11/15 tibike31 válasza:
1 hetig tableta aztan csajba erezheted amedig nem leszel ures.
13/15 anonim válasza:
Patex ragasztó és nylon zacskó a tuti! Ki is lehet mosni!
14/15 anonim válasza:
Az óvszer hosszútávon drágább, viszont senkinek nem megy az egészségére. A gyógyszer eleinte szerintem felesleges hosszú párkapcsolatban már oké... Bár nem tudom én használnék-e... Ott az elhízás a csökkenő libidó. Persze valakinek nincsenek panaszai de akkor is.
15/15 Obrász válasza:
Úgy vélem itt a kérdést nem arról az oldalról kell megközelíteni, hogy melyik a jobb, vagy a kényelmesebb, bár ez is fontos szempont. Bármelyiket is választod, érdemes tudnod, hogy a tabletta (főleg hosszú távon) igen kockázatos. Rengeteg veszélye és szövődménye lehet. Nagyon gyakori a fejfájás, a testsúlyváltozás (a szénhidrát-anyagcsere és a hormonbevitel változása miatt), a nemi vágy csökkenése (nem vicc!), vérzési zavarok, emlőpanaszok (feszülés, bimbó nagyságának és színének megváltozása). Ritkábban, mint az előzőek, de előfordulhat még mellrák, hüvelygomba, jóindulatú májdaganatok, szempanaszok (látáskiesés, bár ez tényleg nagyon ritka), a méhnyálkahártya foltokban történő elhalása, valamint bizonyítottan a mélyvénás trombózis 2x, a felületes trombózis 4x, a storke pedig 3,1-szer gyakoribb a fogamzásgátló tablettát szedő nőknél. Emellett a stroke halálozás 5-10%-a vezethető vissza fogamzásgátló tabletta szedésére. Szerintem gondold meg jól a döntésed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!