Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehet gond akár egy szem gyógyszer kihagyása is?
Utolsó, mielőtt hülyeségeket írsz, tájékozódj.
A tabletta a peteérést gátolja, NEM a beágyazódást. Minimális hormon van a mai gyógyszerekben, azért mondják el 25.000-szer az orvosok, hogy MINDEN nap be kell venni, mert már 1 kihagyása esetén is beindulhat a peteérés, mivel a tablettában lévő hormonmennyiség 24 órán belül lebomlik. Ezért kell nagyjából ugyanakkor bevenni minden nap. Remélem, így már világos.
nekem is van kerdesem:
szoval csak elvi szinten erdekel, ha a peteerest gatolja, akkor miert van menstruacio?
es gatolja a megtermekenyulest is?
koszi a valaszt, csak erdeklodom
Ettől még nem lettem okosabb, de köszi a válaszokat:) Igazából oda akartam kilyukadni, hogy ha egy szem kimarad, akkor úgymond 'fölösleges' az utána valókat beszedni, mert úgysem hatnak az esetleg már érésben lévő petére? Persze ha 1 nap alatt nem következett be és tovább szedjük, akkor értem, hogy hatásos lehet, de ha elkezdődött a folyamat, már csak a jószerencsén műlik?
Utolsónak: a tablettát szedő nőknek nincs menstruációjuk.
"Utolsónak: a tablettát szedő nőknek nincs menstruációjuk."
kérdező,ezt ugye nem gondoltad komolyan??
Úgy értette, hogy ha valaki tablettát szed, akkor nem igazi menstruációja van, hanem csak megvonásos vérzése.
Egyébként üzenem annak a baromi intelligens egyednek, aki leökrözött, hogy állíthatom, régebb óta szedek gyógyszert mint ő és bár kiváló szövegértés készséggel rendelkezem, én olyat soha, egy típusú fogamzásgátló tájékoztatójában sem olvastam, hogy a gyógyszer DIREKT módon a beágyazódást IS akadályozza. Azt érthetted félre, hogy elvékonyítja a méhnyálkahártyát, azért ha netán mégis bekövetkezne a megtermékenyítés (aminek a valószínűsége, ha valaki jól szedi kb. 0.01%), akkor a pete nem tud megtapadni. Tényleg illene megtanulni szöveget értelmezni, nem fölöslegesen segget csinálni a szádból. A foggátlók elsődleges hatása abban van, hogy kikapcsolja a peteérés serkentő hormon működését. Lásd, milyen jófej vagyok veled, hogy ezt most leírtam neked:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!