Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet belőle gond? (gyógyszer)
Figyelt kérdés
Eddig mindig minden este 8-kor vettem be a fogamzásgátlómat, de tegnap elfelejtettem és ma reggel fél 11 kor vettem be. Még nem szexeltem azóta. Lehet ebből nagy gond ha nem használok kiegészítő védekezést, vagy inkább menjek biztosra?2010. szept. 12. 13:41
1/5 anonim válasza:
Mivel több, mint 12 óra a késés, ezért használj kiegészítő védekezést egy hétig!!
2/5 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán ne szedj fogamzásgátló gyógyszert! Rettenetesen ártalmas az egészségedre.Használj óvszert vagy a pasid húzza ki mielőtt elmegy. Tudom most azt gondolod, hogy a dokid azt mondta h ezek már olyan modern meg kis hormontartalmú készítmények h nem okoznak gondot. Persze h nem , neki! Abból a jutalékból jár Balira meg Dubajba amit a gyógyszergyártó cég kidob neki a fogamzásgátlóból amit te beszedsz.Egyébként nagyon egyszerű letesztelni.Menj be a biztosítóhoz és mondd h életbiztosítást akarsz kötni. Ekkor a biztosító kitöltet veled egy egészségi nyilatkozatot hogy felmérje a kockázatot, mekkora az esélye h t6e megbetegszel és meghalsz. ( Mert neki akkor kell majd fizetnie , amit ő nem szeret.) Ezért úgy állapítja meg a díjadat valószínűség szerint.Ezen a nyilatkozaton kérdéseket fog feltenni neked. Az egyik ilyen kérdés hogy szedsz-e fogamzásgátlót. Szerinted miért?
3/5 anonim válasza:
18.10-es neked aztán van eszed,húzza ki a pasija mielőtt elmegy??Uhhh,hát igen van abban igazság hogy az ilyen hormonkészítmények nem e legmegfelelőbbek a szervezet számára,de ha a nem szeretne az ember lánya teherbe esni akkor ott van az óvszer,vagy egyéb fog.gátlók,mint pl. a tabletta.Én úgy gondolom hogy a mai fog.gátló tabletták mellett ha valaki normálisan szedi,nincs hányás-hasmenés,akkor a terhesség kizárt!!Különben is a fog.gátlóknak köszönhetően van akinek megszépül a bőre,beáll a menzesze...stb. A legfelelőtlenebb akkor lennél ha megszakításos módszerrel védekeznél.Próbáld meg azt hogy telódon beállítasz emlékeztetőt,vagy fürdőben felírod tükörre szemcerkával hogy bogyó!!:D
4/5 Krissz93 válasza:
A Legutolsónak: az utolsó mondatod nagyon édi volt :D
5/5 anonim válasza:
Megint én vagyok: a "húzza ki nagyokos". Tájékoztatásul közlöm, hogy 13 éve nem engedem a páromnak, hogy fogamzásgátlót szedjen és a coitus interruptus-t(kihúzás) alkalmazzuk.Egyszer sem lett nem kívánt terhessége.Mielőtt közölnéd hogy biztos meddők vagyunk, szólok hogy van egy gyerekünk. Szerintem pedig akkor lennék felelőtlen ha hagynám hogy hormonokkal bombázza a szervezetét csak azért hogy nekem kényelmesebb legyen. Képzeld el van egy olyan dolog amit önkontrollnak vagy önuralomnak hívnak. Na az nálam működik.... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!