Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Óvszer vagy gyógyszer?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Óvszer vagy gyógyszer?

Figyelt kérdés
ki mire esküszik? Eddig óvszereztünk, de csak a baj van vele, viszont a gyógyszerről rengeteg negatívumot hallottam...
2012. ápr. 27. 01:12
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
utáljuk a gumit mindketten a párommal, gumi nélkül ezerszer jobb, mindkettőnk ez a véleménye
2012. ápr. 27. 01:15
 2/15 anonim ***** válasza:
57%
Egyik se! Baba! Fogy a magyar.
2012. ápr. 27. 01:16
 3/15 anonim ***** válasza:
50%
én a szájbaélvezésre esküszöm, mindenféle trollkodás nélkül.
2012. ápr. 27. 01:35
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

En elegge feltem a tabletta mellekhatasaitol, de azon kivul, hogy 1 hetig hanyingerem volt es fajt a fejem, semmi mas nem tortent.

En orulok, hogy valtottunk gumirol.

2012. ápr. 27. 06:37
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Én óvszerpárti vagyok.

De minden nő döntse el maga, hogy neki mi a legmegfelelőbb.

Mindegyik mellett tudnék érveket is meg ellenérveket is...

2012. ápr. 29. 22:16
 6/15 anonim ***** válasza:
Én jobban szeretem gumi nélkül, mert szeretem a puncit. :) Jobb érzés hogy érthető legyek :)
2012. ápr. 29. 22:29
 7/15 anonim ***** válasza:
Hát először a barátommal mi is óvszert használtunk, de a romantikus pillanatokban olyan kiábrándító volt, hogy a gumival kellett szórakozni, szóval úgy döntöttünk, hogy a gyógyszert választjuk. Én is elég nehezen szántam rá magam, mert csomó negatívumot hallottam róla (elhízás...stb). Majd elkezdtem szedni és azon kivűl, hogy az első hónapban tiszta hisztis voltam, semmilyen mellékhatást nem tapasztaltam. Szerintem mindenképpen próbáljátok ki, hiszen végül is később abbahagyhatod. De azt ajánlom, ha elkezded szedni, akkor az első dobozzal (3levéllel) mindenképpen szedd be, mert ha az elején ki is jön valami mellékhatás, addigra elmúlik. :)
2012. ápr. 29. 22:30
 8/15 anonim ***** válasza:

Egyébként mintha sokan félreértenék a kérdést.

Nem az a kérdés, hogy gumival jobb-e vagy gumi nélkül.

A kérdés az, hogyha a tabi és az óvszer összes előnyét és hátrányát mérlegre tesszük, akkor melyik a jobb.

2012. ápr. 29. 22:31
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Én az elhízás mellett a libidó csökkenéstől félnék a tabletta hatására.
2012. ápr. 29. 22:38
 10/15 anonim ***** válasza:
Gumi nélkül ezerszer jobb. Tehát tabletta párti vagyok. Én is féltem a mellékhatásoktól. Nekem először egyfázisú volt az nem jött be a doki felírt háromfázisút az bevált. Nem híztam, nem lettem terhes. Mellékhatás sem volt. Az egyfázisúnál volt minden... pecsételő vérzés, szex undor, hízás stb.
2012. ápr. 29. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!