Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kimaradt egy gyógyszer baj lehet?
Figyelt kérdés
Több mint másfél éve szedek gyógyszer. Befejeztem az utolsó levelet és szünet nélkül kezdtem szedni egy másik tablettát (mert az előző nem volt jó). Az új tablettából kb a 4. szemet elfelejtettem bevenni, de pótoltam, csak 12 órával bőven túl. Esetleg lehetek terhes?2012. ápr. 21. 22:34
2/8 anonim válasza:
Tájékoztatóban le van írva.
De vszínűleg egy hétig kiegészítő védekezés kellett volna. Ha nem használtál, akkor igen, lehetsz terhes.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2012. ápr. 21. 22:42
4/8 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, hogy le van írva, de arra nem tért ki, hogyha előtte nem tartottam szünetet, akkor mi a helyzet.
2012. ápr. 21. 22:45
5/8 anonim válasza:
Ha leállsz esetleg a bogyóról az utolsó tabi beszedésétől számított 1 hónapig elviekben védve vagy.Átálltál másra...dolog..nem változtat rajta semmit.(az én nőgyógyászom szerint)
6/8 anonim válasza:
82%-os: Nagy hülyeség, hogy védve van egy hónapig.
A nők 70%-ának már az első hónapban van peteérése a tabi abbahagyása után!!!!
7/8 A kérdező kommentje:
Én személy szerint azt halottam, hogy idő kel amíg a gyógyszer kiürül a szervezetből.
2012. ápr. 21. 23:04
8/8 anonim válasza:
6-os! Baccus utánaolvastam,igazad van.De akkor nekem miért mondta ezt az a barom?Volt,hogy 2 nap kimaradt,és így nyugtatott meg...jó tudni,hogy akkor egész hónapban nem voltam védve...akár teherbe is eshettem volna... :O :O :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!