Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsid666 kérdése:
Gumit használtunk, kivételkor lecsúszott a gumi de 5centit kilógott és kitudtam venni! Lehet terhesség?
Figyelt kérdés
Benne élveztem el, és amikor kiakartam venni lecsúszott, kilogott a vége kitudtam venni gond nélkül, gumiban benne volt a sperma, de attóltartok folyhatott ki belőle igaz, de a péniszem nem volt a lányban! terhesség szóbajöhet?2012. ápr. 22. 12:06
1/11 anonim válasza:
Akkor is lehetne terhes, ha rajtad maradt volna a gumi, szal...
2/11 anonim válasza:
Nemhiszem hogy jó ötlet volt beleélvezni,mégha gumi is rajtad volt(meghát attól is függ milyen az a gumi). Szerintem vegyetek egy tesztet.
3/11 A kérdező kommentje:
durex
2012. ápr. 22. 12:11
4/11 A kérdező kommentje:
12 órája történt az eset! soha nem volt még ilyen eddig, hogy lecsuszott volna de mivel kivételkor csúszott le és a guumi vége kilogott és a gumi sem volt lyukas!
2012. ápr. 22. 12:13
5/11 anonim válasza:
elképzelhető a terhessig de nem valószínü de mindenképp irány a patika és ha 3 napon bellül történt akk vegyen be a csaj egy esemény utáni tabit és tesztet csináljatok.
6/11 A kérdező kommentje:
mennyibe kerül az esemény utáni?
2012. ápr. 22. 12:16
7/11 A kérdező kommentje:
az hogy megtöröltük zsebkendővel, az segíthetett valamennyit?
2012. ápr. 22. 12:18
9/11 anonim válasza:
Nehogy már esemény utánit vetess be azzal a szerencsétlen lánnyal.
Kilógott a vége --> nem lesz terhes.
Ne parázz feleslegesen baromságon.
Máskor meg fogd meg a tövénél a gumit, mikor veszed le.
10/11 anonim válasza:
nemár, erre ne vegyetek esemény utánit...
itt ugyanannyi esély van a terhességre mintha le se csúszott volna a gumi
csak az aktus végén csúszott le, és akkor is a vége kint volt, szóval nem került a csajba közvetlen sperma
csak akkor ha eleve volt mikroszakadás a gumin, de ez bármikor előfordulhat, és nem lehet minden gumis együttlét után esemény utánit beszedni
szal nyugi, nincs gáz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!