Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elő váladéktól lehet baba?
Figyelt kérdés
Azt értem ez alatt h "együtt" voltam a barátnőmmel gumi nélkül DE nem sokáig orgazmus közeli állapot nem volt egyáltalán. bár tudom az előváladék jóval elötte "jelentkezik". Viszont olvastam hogy sok esetben nem is tartalmaz "életképes" ondót.És talán nem is került "oda" semmi e-féle. Lehetséges lenne h terhes? mit javasolnátok? köszönöm előre kultúrált válaszokat:)2012. ápr. 20. 22:15
11/11 anonim válasza:
Én is jártam már úgy mint te.Szerencsére megusztam a dolgot.Szerintem ha 72-órán belül vagy vegyél be egy esemény utáni tabletát,hogy ne keljen a következő menstruáciodig feleslegesen idegeskedned.Sajnos az előváladékbol is lehetsz terhes,a statisztikák alapján 100-nőböl 1 év alatt 35 lesz igy terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!