Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elő váladéktól lehet baba?
Figyelt kérdés
Azt értem ez alatt h "együtt" voltam a barátnőmmel gumi nélkül DE nem sokáig orgazmus közeli állapot nem volt egyáltalán. bár tudom az előváladék jóval elötte "jelentkezik". Viszont olvastam hogy sok esetben nem is tartalmaz "életképes" ondót.És talán nem is került "oda" semmi e-féle. Lehetséges lenne h terhes? mit javasolnátok? köszönöm előre kultúrált válaszokat:)2012. ápr. 20. 22:15
1/11 anonim válasza:
Van rá esély, mondjuk nem nagy.
2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm:) érdemes lenne tesztet venni ?
2012. ápr. 20. 22:17
3/11 anonim válasza:
ha tudod, hogy volt előváladék, akkor talán érdemes.
4/11 A kérdező kommentje:
de nem tudok róla h lett volna vagyis nem éreztem márpedig ezt nem lehet érezni vagy roszul tudom?:D
2012. ápr. 20. 22:20
5/11 anonim válasza:
Sok esetben nem tartalmaz életképes hímivarsejted, legtöbb esetben viszont igen.
6/11 A kérdező kommentje:
Szóval akkor jobb ha "megpróbálunk" néhány tesztet? :/
2012. ápr. 20. 22:27
7/11 A kérdező kommentje:
azt még hozzá fűzném mielőtt ide kerül h késik e neki hogy még vagy nem "állt" be neki a vérzés vagy valami másból adódóan sokat késik neki mindig van hogy 2 hónapot is vagy esetleg többet ezért ezt nem tudjuk "figyelni"
2012. ápr. 20. 22:36
8/11 anonim válasza:
Miért teszel mindent idézőjelbe?:O
9/11 anonim válasza:
Teszt max 2 héttel aktus után mutat valamit, biztosat a kimaradt menzesz után. Ha benne vagytok az időben még, esemény utánit tud bevenni, ha semmiképp sem akartok babát.persze nem jó dolog. nagy butaságot csináltatok! Tudjátok? Ti döntitek el mi legyen. Én sem tudok biztosat mondani.
10/11 anonim válasza:
Előző voltam
Persze az esély igen kicsi, hogy terhes lett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!