Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tri regolt szedek de még csak a 7. szemnél járok, tegnap viszont együtt voltam a párommal!?
Van más is aki így járt?mik a tapasztalatok?teherbe estetek?vagy már védett?a mensi első napján kezdtem el szedni
válaszokat köszönöm
T. 21:18
Egy a baj, hogy sokan fölöslegesen kérdeznek meg információkat és nem itt fogják a legrelevánsabb (ha tudod a nagy észosztásodban és szét offolásodban, hogy mit jelent)információkat megtudni, olyan témákat feszegetnek, ami már itt is lerágott csont. Azt hiszed okos vagy mert itt leosztasz olyanokat, akik szemmel láthatólag érettebben és normálisabban fognak fel dolgokat mint te. Te még segíteni sem próbáltál a kérdezőnek az előtted lévők igen. Miről beszélsz nem vergődni kéne hanem segíteni. Te biztos nem azok közé tartozol akiktől bárminemű információ is releváns lenne...
28/F
T 21:32
hihetetlen amit mondani fogok, de én válaszoltam a kérdezőnek, én írtam azt h 2 hét kell a tri-regolnak h hasson, mert énis ezt szedem, és elolvastam anno betegtájékoztatót.
de ez baromira idegesít h vki idejön, feltesz egy kérdést ésakkor jönnek és jól kiosszák h olvasd el bmeg a betegtájékoztatót. márcsak a stílus miatt sem. semmi joga ígybeszélni a kérdezővel, annyiszor teszik fel a kérdést, ahányszor akarják. ésha nemolvasta el akkor mivan? emiatt sincsen semmi joga senkinek h jól kiossza. egyszerűen NE KATTINTSON IDE akit ez idegesít. ésmár a kérdésből láccik h milyenféle a kérdés, logikus h mért kattint....
na azt látjátok, a kérdezőt sem elégítette ki a sok betegtájékoztatós szöveteket, ennyit rólatok.
azpedig h énvagyok szerintetek az éretlen...vicc, 8 éve szedem a triregolt, és énsem vagyok már 20on egykét éves, tudom mit beszélek, és nemegy ilyen kérdésre válaszoltam már a fogamzásgátlókkal kapcsolatban, de sosem küldtem el senkit sem a francba, mert nemolvasta el a tájékoztatót. igyekeztem segíteni neki, hiszen azért jött ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!