Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tri regolt szedek de még csak a 7. szemnél járok, tegnap viszont együtt voltam a párommal!?
Van más is aki így járt?mik a tapasztalatok?teherbe estetek?vagy már védett?a mensi első napján kezdtem el szedni
válaszokat köszönöm
első vagyok
Figyike cicamica figyelj már oda miket írsz, ha gumizol az kiegészítő védekezés ha kiszakad ha nem. A gumi kiszakadás az nem a ti hibátok, de első válaszodban ezt nem tetted hozzá, csak leírtad nagy büszkén hogy kiegészítő védekező módszer nélkül elment benned azaz a válaszod igen volt..
Ez így már felelőtlenség ügyileg más a gumi volt vacak.
Milyet használtatok?
hátha tudunk jobb márkát javasolniaddig az egy hónapig
sztem felesleges hülyék már megint lehurrogni szerencsétlent ezzel a tájékoztatós fasságotokkal. használt óvszert, pedig szed tablettát. na ehhez mitszóltok? ilyetse sűrűn olvasni h vki képes erre h amíg nemtuti a tabi addig kiegészítő védekezést használ. azmár máskérdés h aztmondta h kiegészítő védekezés nélkül, pedig az óvszer az kiegészítő védekezésnek számít, de a sok tájékoztatós barom jobblenne ha más szórakozást keresne magának, mint itt lehurrogni mindenkit.
a kérdésre válaszolva, 2 hét kell a tri-regolnak h hasson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!