Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Most komolyan. Mi lenne, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most komolyan. Mi lenne, ha elolvasnátok a fogamzásgátlóhoz mellékelt tájékoztatót? Végül is a TI testetekről van szó, vagy ennyire nem érdekel, mit vesztek be, csak szeditek?

Figyelt kérdés

Jó ha a hetente feltett ezer kérdésből EGY az, amire NINCS válasz a tájékoztatóban. De most komolyan. Két hosszú oldal, tíz perc az életetekből, és benne van MINDEN kérdésre a válasz, ami a fogamzásgátló szedésével kapcsolatban felmerülhet. Egyszerűen nem bírom felfogni... Csak beszeditek, ahogy gondoljátok hogy kell, és egyszer sem olvassátok el a tájékoztatót? Benne van minden, annál biztosabb itt sem fogják tudni megmondani, hogy mit kell csinálni, ha kihagyod, vagy hányadik naptól véd...

Ja, és amúgy minden gyógyszer tájékoztatója megtalálható az interneten, elég beütni a nevét a googlebe, és az első két találat között ott lesz, ha esetleg elhagytátok volna.

Persze, tisztelet a kivételnek.

2009. jún. 19. 11:05
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

OFF : ( mivel nem lehet neked privit irni)

hogy lettél terhes gyógyszer mellett?? maradt ki szem?? Antibiotikumot szedtél?? Ittál? Hánytál? hasmneés??

Vagy siméán?

2009. jún. 19. 11:40
 12/18 A kérdező kommentje:

11:29es, a kérdés az volt, miért hülyék és lusták az emberek, nem az, hogy nekem mire van időm. :) A fogamzásgátló pont olyan gyógyszer, ami mindenkire másképp hat, más tapasztalataiból, bár lehet, nem érdemes következtetéseket levonni.

11:34 - Igen, és majd neten keresztül megmondják, hogy terhes vagy, vagy hogy menj orvoshoz. Esetleg hogy ne aggódj, és várj egy hónapot. Megerősítés kell? :D

2009. jún. 19. 11:41
 13/18 anonim ***** válasza:
76%
11:34-es vagyok, nem lettem terhes, ha nekem szólt a hogy lettél terhes kérdés. kedves jóindulatú kérdező. szívből kívánom hogy kerülj hasonló helyzetbe, szívből. majd rajtad is remélhetőleg gúnyolódni fognak. és igen képzeld érdekel mások véleménye, MERT EZÉRT VAN AZ OLDAL, a tapasztalatcseréért, nem tudom te bírnál-e várni egy hónapot karbatett kézzel ülve, mivel néhány hetes terhességet nem tud az orvos megállapítani mert az ultrahang nem mutatja ki. már csak azt nem értem hogy te mi a jó eget keresel itt, semmi szüksége a provokáló kérdésedre, nah ez az ami abszolút haszontalan és fölösleges!
2009. jún. 19. 11:52
 14/18 A kérdező kommentje:
El lehet menni közben is orvoshoz, senki nem tiltja meg. Én csak arra próbáltam rávilágítani, hogy senki sem fog tudni okosabbat mondani, nem rosszindulatúnak szántam a megjegyzést. Amúgy a teszt, a vérvétel kimutatja a pár hetes terhességet is.
2009. jún. 19. 11:55
 15/18 anonim ***** válasza:

Neked szólt, akkor félreértelmeztem :)

De akkor jó, mert már kedztem megijedni :S :)

2009. jún. 19. 11:57
 16/18 anonim ***** válasza:
76%
11:29es vagyok, az emberek nem lusták elolvasni a tájékoztatót, valszeg elolvasták, csak szeretnének más tapasztalatokat meghallgatni, amit ponthogy jól tesznek, mivel pontosan eztmondtad teis, h nem mindenkire ugyanúgy hat. így mitér a tájékoztató, ha azcsak egy sablonszöveg, mindenkinek ugyanazt írja....
2009. jún. 19. 12:00
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok.

Hagyjuk szerintem ezt a jobban hisznek a tapasztalatoknak dumát. Igazából mindenki azt hallja/látja meg, amit akar. Én annak idején elolvastam rendesen a tájékoztatót, betartottam mindent, és mi lett a vége, terhes lettem 1 év gyógyszer szedés után (ennyit arról is, hogy aki gyógyszert szed majd évekkel később sem esik teherbe). Mikor kimaradt a menstruációm eszembe nem jutott volna ilyen fórumokon érdeklődni, hogy most mit is csináljak (pedig én csak 18 éves voltam, sokak szemében hülye gyerek, aki minek szed ilyen sz@rokat) vettem egy tesztet, miután az negatív lett, elmentem dokihoz. Egy vérvétellel simán megállapítható a pár hetes terhesség is. Néha szerintem gondolkodni is kéne, és nem vadidegen emberekre hallgatni, főleg, hogy mindenkire más hatással van a gyógyszer. Én annak ellenére, hogy így pórul jártam még mindig nem vagyok ellene, szerintem a legjobb és legbiztonságosabb védekezési módszer. Nem tudom, akik itt annyira ellene beszélnek szedtek-e valaha tablettákat. Próbáltam pedig mást is, óvszer szerintem egy házasságban nem jó módszer, spiráltól csak összeszedtem egy komolyabb gyulladást. Én maradok ennél, főleg, hogy eszem ágában sincs több gyereket vállalni.

2009. jún. 19. 12:14
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Van olyan tájékoztató amiben nincs leírva, hogy mikortól véd.Ilyen az enyém is.Kérdeztem a dokitól aki felírta a gyógyszert, de CSAK annyit mondott, hogy a tájékoztatóban le van írva.Hiába mondta és mutattam meg neki csak ezt hajtogatta.Sajnos vannak olyan dokik akik csak felírják és hiába kérdez a "páciens" vállvonogatva odalök egy választ.Így maradt ez az oldal és a furcsábbnál furcsább kérdések.
2009. jún. 19. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!