Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Most komolyan. Mi lenne, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most komolyan. Mi lenne, ha elolvasnátok a fogamzásgátlóhoz mellékelt tájékoztatót? Végül is a TI testetekről van szó, vagy ennyire nem érdekel, mit vesztek be, csak szeditek?

Figyelt kérdés

Jó ha a hetente feltett ezer kérdésből EGY az, amire NINCS válasz a tájékoztatóban. De most komolyan. Két hosszú oldal, tíz perc az életetekből, és benne van MINDEN kérdésre a válasz, ami a fogamzásgátló szedésével kapcsolatban felmerülhet. Egyszerűen nem bírom felfogni... Csak beszeditek, ahogy gondoljátok hogy kell, és egyszer sem olvassátok el a tájékoztatót? Benne van minden, annál biztosabb itt sem fogják tudni megmondani, hogy mit kell csinálni, ha kihagyod, vagy hányadik naptól véd...

Ja, és amúgy minden gyógyszer tájékoztatója megtalálható az interneten, elég beütni a nevét a googlebe, és az első két találat között ott lesz, ha esetleg elhagytátok volna.

Persze, tisztelet a kivételnek.

2009. jún. 19. 11:05
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
80%
Jogos a kérdés :)
2009. jún. 19. 11:08
 2/18 anonim ***** válasza:
80%
teljesen igazad van! csak még annyit tennék hozzá, hogy ha valamit nem értesz a tájékoztatóból vagy valami kérdésed van,hogy mikortól hatásos stb, ott az orvos,aki felírta, biztosan elmondja. Mikor én szedni kezdtem, egyből megkérdeztem,ami érdekelt és az orvosom elmondott mindent!
 3/18 anonim ***** válasza:
44%

Kedves kérdező, le fognak dorongolni a "hancurbogyót" szedők.

Pedig milyen jó lenne meggyőzni mindenkit, hogy ne szedjenek hormontartalmú készítményeket. Kikapcsolja a ciklust, elhízást okozhat, trombózist, stb. brrrr...

4/18 A kérdező kommentje:

Én nem akarok lebeszélni senkit, magam is szedem. Tisztában vagyok vele, hogy nem a legegészségesebb, de nem értem azokat a lányokat, akik úgy szednek be egy ilyen kockázatos gyógyszert, ami beavatkozik a hormonháztartásukba, hogy el sem olvassák a használati utasítást... vagy csak az lebeg a szemük előtt, hogy most már mehet éjjel-nappal a szex, és nem lesz gyerek? Ahhoz meg kéne tanulni szedni is...

Egyáltalán nem ciki az orvosól kérdezni, az a dolga, hogy válaszoljon...

2009. jún. 19. 11:11
 5/18 anonim ***** válasza:
75%

Kedves Harmadik a kérdés nem ez volt...hogy mennyire van rendben egészságügyileg....

akinél azt okoz az semmilyet nem szed és valószínű abbahagyja időben.....de többet nem nézek vissza erre a kérdésre, szal nem fogok ezen vittakozni, meg se adom az esélyt :P

És igaz tényleg van olyan h megkérdi mikroltól véd, de sztem azért mert tájjékoztatón rajta van h mikrotól fogva de soka olyan hír terjeng h várd meg első ciklus végét....:S euz sokakat összezavar....

A tájékoztató világos lenne, csak ezek a bekavarások a neten.....

2009. jún. 19. 11:12
 6/18 A kérdező kommentje:
Igen, ezért kell elolvasni a tájékoztatót, és annak hinni. :)
2009. jún. 19. 11:13
 7/18 anonim ***** válasza:
67%
A kérdező nem azt kritizálta, hogy valaki gyógyszert szed, hanem, hogy nem képes elolvasni a tájékoztatót. Had döntse már el mindenki saját maga, hogy védekezik. Megkérdezném, Te mégis egy házasságban melyik védekezési módot tartod a legjobbnak?
2009. jún. 19. 11:13
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

nemkéne ez a provokáló kérdés, mert tudod néha sokkal jobban hisznek a tapasztalatoknak, mint egy betegtájékoztatónak. és nem minden eset hasonló, van hogy csak részben hasonlít a betegtájékoztatóra, de van egy kis bibi, ami miatt mások tanácsát kéri. és ha sokan mondják ugyanazt annak jobban hisz, jobban hisz a tapasztalatoknak, mint egy papírdarabnak, amit meg is értek.

ezaz oldal amúgyis azérft van, nincsen korlátozva h olyat nekérdezzél meg ami a betegtájékoztatóban benne van. ha ő ettől nyugodt lesz mértnekérdezze meg? ne válaszoljál rá, ha ennyire b@assza az agyadat és nincs jobb dolgod mint a gyakorikerdesek-hu-n levő hasonló kérdéseken bosszankodni..:D

2009. jún. 19. 11:29
 9/18 anonim ***** válasza:

hazassagban? kezdetben amikor meg nem vilagevege par baba, max az idozites miatt lesz bajos 1 picit: a pharmatex, stb termekek.

a gyerkocok utan mar van tobb lehetoseg is, bar a spiralrol speciel nem sok jot hallottam.

de hazassag=hosszu tav.... fogamzasgatlot sem lehet 20-40 even at szedni. ugyh nem eletre szolo megoldas.

2009. jún. 19. 11:31
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
hagy kérdezzenek, azért van az oldal. a kérdezők is el tudják olvasni, azt ami a papírforma. ennek a honlapnak az a lényege, hogy minél több ember elmondja a személyes tapasztalatát és véleményét. pl higgyétek el, hogy én is elolvastam a tájékoztatót amikor gondolt egyet a menzim és egyszercsak nem jött meg a szünetben. annyit írtak benne, hogy előfordulhat, ha legközelebb se jönne, menjek orvoshoz. kössz sokra megyek vele, pláne ha már múlt hónapban is úgy jött meg, hogy terhes voltam, mivel a vérzés abszolút átlagos dolog az első 1-2 hónapban. aztán mire a tájékoztatóra hallgatva kiderül, hogy terhes vagyok, már esélyem sem lesz elgondolkodni azon, hogy akarok-e gyereket 20 évesen diploma előtt állva, úgy hogy gyógyszert szedtem.
2009. jún. 19. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!