Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Fogamzásgátlóhoz felesleges...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogamzásgátlóhoz felesleges az óvszer használata?

Figyelt kérdés
Most kezdtem el szedni a fogamzás gátlót, és a barátommal ugy gondoltuk hogy eleinte (1-2 hónapig) használjunk óvszert is mert a f. gátló-t azért is akartuk h biztosan kizárjuk a terhesség lehetőségét. (és én azért is mert mindig késett és nemigazán tudott normálisan beállni, volt ojan hogy május 1. én meg 31. én is megjött, most meg 15. én) Felesleges óvszert is használni? Vagy inkább jobb félni mint megijedni?
2009. szept. 17. 19:37
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát, ha tutira akartok menni, akkor mind2-t használjátok, az már tényleg 100%-osnak mondható.

Az 1. hónapban amúgy is ajánlatos a kiegészítő védekezés, mert, ha nem a mensid első napján kezded a tabit, akkor általában csak 1 hónap után véd. De ez le van írva a betegtájékoztatóban.

2009. szept. 17. 19:41
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Amíg az első levél tabi el nem fogy addig gumizzatok, és miután megjön a havid utána már nem kell semmi!!

Amúgy a doki is azt mondja, h meg kell várni!

L20

2009. szept. 17. 19:42
 3/5 A kérdező kommentje:

az 1. napján kezdtem el : )

amugy barátom vetette fel először hogy szerinte ez lenne a tuti, szóval ő nem ellenkezett az óvszer miatt sőőt : ) hisz ő sem akar gyereket:D

2009. szept. 17. 19:43
 4/5 A kérdező kommentje:
2. válaszolónak, amikor a dokinál voltam akkor aztmonta h ha elkezdem a menstruáciom 1. napján akkor a mensim végére már teljesen védett vagyok
2009. szept. 17. 19:44
 5/5 anonim ***** válasza:
hát én inkább azt mondanám h inkább a 2. hónap végén vagytok védettek teljesen...am szerintem utánna fölösleges a gumit is használni...
2009. szept. 18. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!