Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehet recept nélkül fogamzásgá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet recept nélkül fogamzásgátlóhoz jutni?

Figyelt kérdés
Most nem az óvszerre gondolok, hanem valamiféle tablettára. Köszönöm a válaszokat előre is.
2010. szept. 17. 16:16
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem. Menj el nőgyógyászhoz, megvizsgál, és felírja.
2010. szept. 17. 16:18
 2/10 anonim ***** válasza:

NEM! először nőgyógyász fogja felírni és később már elég lesz háziorvoshoz elmenned.

DE! Ne is próbálj meg magadtól venni egyet mert lehetnek káros hatásai is, előbb ahhoz látnia kell nőgyógyásznak, nem kell , hogy valami bajod legyen belöle..

2010. szept. 17. 16:24
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem, mivel MINDEN hormonkészítmény (az is, ami nem kifejezetten fogamzásgátló, csak az a mellékhatása) VÉNYKÖTELES.
2010. szept. 17. 16:26
 4/10 A kérdező kommentje:
Hmm... És mi van a Pharmatex-el?
2010. szept. 17. 16:28
 5/10 anonim ***** válasza:

Ne halgass senkire

A gyógyszertárba menj, egy Kalasnyikovval

A gyógyszerész rögtön látni fogja, hogy neked nagy szükséged van rá, és adni fog recept nélkül is

2010. szept. 17. 16:35
 6/10 A kérdező kommentje:

Ez a legjobb ötlet, amit valaha hallottam ;)

Viszlát a hírekben...

Sálálá...

2010. szept. 17. 16:37
 7/10 Holdtündér ***** válasza:
A Pharmatex vény nélkül kapható. Viszont roppant vágyromboló tud lenni, ugyanis behatolás előtt 5-10 perccel kell felhelyezni.
2010. szept. 17. 16:40
 8/10 anonim ***** válasza:
A pharmatex nem hormontartalmú szer hanem helyi hatású spermaölő és vény nélkül kapható a gyógyszertárakban. Tényleg illúzióromboló, és a legnagyobb baj vele hogy a megbízhatósága nagyon alacsony, kizárólag ezzel a módszerrel csak annak ajánlott védekezni akinél nem gond ha mégis becsúszik a baba.
2010. szept. 17. 16:48
 9/10 A kérdező kommentje:

Akkor az nem én leszek.

Irány a nőgyógyász!

Kösz az értelmes válaszokat^_^

2010. szept. 17. 17:03
 10/10 anonim ***** válasza:

Magyarországon nem.

Nekem egyszer nagyon kellett volna, mert idegen városban ellopták a táskámat és benne volt, és a periódusom kellős közepén voltam... és nem lehetett.

A végén elmentem az ügyeletre. Ami lehet hogy túlragozása volt a dolognak, de nagyon "biztosra akartam menni".

Spanyolországban lehet, sőt esemény utáni tabit is, és Romániában is.

Franciaországban nem, és Svájcban sem.

A többit nem tudom.

2010. szept. 19. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!